Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért olyan kegyetlen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Deák Dominik 2020 kérdése:

Miért olyan kegyetlen a szerelem, hogy viszonzatlan maradhat?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy az ember "halálosan" bele tud szeretni valakibe, de a másik nem érez ugyanúgy iránta, rosszabb esetben még utálja is?

Miért szeretünk bele olyanba, aki nem vonzódik hozzánk?

Miért nem szeret belénk az, akibe mi beleszeretünk?

2020. dec. 24. 06:25
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Azt csak te tudhatod, hogy miért csinálsz ilyeneket. Próbálj meg racionálisan gondolkozni, és ne álmokat kergess!
2020. dec. 24. 07:16
 2/4 anonim válasza:
95%

Sokszor ott a baj, hogy engedjük az érzéseket elszabadulni annak ellenére, hogy tudjuk, a másiktól soha nem lesz hasonló, és még a barátságot is kockáztatjuk, és mindezt abban a reményben tesszük, hogy de, hátha mégis! Hogy miért? Ebbe benne van az egyszerű önzéstől az élettani szerep betöltésének kényszeréig minden.

Azért, ami ma nyilvánvaló, nem biztos, hogy holnap is ugyanolyan nyilvánvaló lesz. A kitartás gyakran jó dolgokat hoz. De komoly erény felismerni, hogy a kitartás mikor válik kudarccá, és idejében felhúzni azt a falat, ami önmagunk elől véd, hogy ne sérüljünk tovább az érzéseink miatt.

2020. dec. 24. 07:47
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Én pl úgy jártam, hogy szerelmes lett belém egy srác, én sokáig nem voltam az, de hetek-hónapok alatt bennem is kialakult. Erre mi történik? A srácnál elmúlt.. Nálam már kialakult, így nem fog elmúlni, hiába látom rajta, hogy őt már nem érdeklem annyira. De ugyanúgy találkozunk, emiatt sem értem, hogy mi ez most, és a reményt ez tovább élteti bennem. Előre félek, ha valami miatt már nem akar majd velem lenni, mert nagyon be tudok fordulni ilyenkor, nem tudok aludni stb.. Rossz helyzet nagyon.
2020. dec. 24. 08:01
 4/4 anonim ***** válasza:
49%
Mert olyan dolgot keversz össze a szerelemmel, ami valójában nem az. Ez olyan, mint amikor 2 hónapig nem eszel semmit, aztán kapsz egy szelet zsíros kenyeret, és azt mondod, hogy a zsíros kenyér a kedvenced, csak mert akkor, abban a pillanatban annyira jól esett.
2020. dec. 24. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!