Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Aki nem tud érdekek nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem tud érdekek nélkül szeretni az nem képes valódi szeretetre és hagyni kell?

Figyelt kérdés
Szeretni foglak hogyha ...... Úgy gondolom ez nem valódi szeretet.
2024. aug. 22. 16:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Kérdés mit vár el tőled. Mert ha azt várja el hogy szeresd ugyanúgy mint ő téged az szerintem alap. De ha olyanokat mondogat mint pl. ha anális szexbe beleegyezel, veszel neki drága cipőt és hasonlók akkor persze hanyagolni kell őt örökre.
2024. aug. 22. 16:58
 2/18 A kérdező kommentje:
Szeretni foglak, ha van diplománd vagy jó munkád vagy van autód vagy jól főzől vagy takarítasz nekem stb. Ezekre gondoltam a pontozott résznél. Ha ilyen feltételekhez köti valaki a szeretetet az nem tud szeretni én úgy érzem. Önmagamért szeressen a másik ne a diplomámért vagy azért mert jól főzök.
2024. aug. 22. 17:07
 3/18 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben távolítsd el az életéből.
2024. aug. 22. 17:13
 4/18 anonim ***** válasza:
életedből*
2024. aug. 22. 17:13
 5/18 anonim ***** válasza:

"Szeretni foglak hogyha ...."

Kérdező, te el tudod képzelni, hogy a való életben ilyet mondana egyik ember a másiknak? Mert én nem.

2024. aug. 22. 17:24
 6/18 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van valamilyen szempontrendszere, ami alapján partnert választ. Már az ismerkedés úgy kezdődik, hogy vagy megfeleltek egymásnak vagy nem. Valódi feltétel nélküli szeretet 2 ember között, akik nem szülő-gyerek kapcsolatban vannak, nagyon ritka.
2024. aug. 22. 17:35
 7/18 anonim ***** válasza:
72%
Feltétel nélkül csak anyád fog szeretni.
2024. aug. 22. 17:36
 8/18 A kérdező kommentje:
6-7 ezt rosszul gondoljátok. Ezért van ennyi rossz kapcsolat és válás, ebből a rossz szellemiségből ered.
2024. aug. 22. 18:19
 9/18 anonim ***** válasza:
45%
Jol leszel nekem ha izmosabb leszel, ha jobb munkad lesz, ha lesz kocsid, ha mindig a kervemben jarsz ejjel nappal.. ezek sosem fognak szeretni.
2024. aug. 22. 18:40
 10/18 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem te gondolod szarul, és te nem tudsz semmit a szeretetről és a kapcsolatokról.

Nekem van egy jó kapcsolatom, ráaádásul igencsak hosszú ideje, és nem kell kérdésekben vekengenem soha.

Én tudom, hogy egy kapcsolatért tenni kell, és a kapcsolat működéséért dolgozni kell, áldozatot hozni, figyelni a másik igényeire, de közben képesnek lenni kiállni magadért és önfejleszteni. Nem lesz egy ilyen viszony felnőtt korban feltétel nélküli. Igen, a szüleid dolga feltétel nélkül szeretni.

Én a felsorolt dolgokat fel tudom mutatni, te mit tudsz? Persze azon kívül, hogy picsogsz és követeled, hogy csak a létezésedért szeressen egy másik felnőtt ember, és persze a semmire okoskodni, hogy mitől jó vagy rossz egy kapcsolat.

2024. aug. 22. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!