Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki vagyok én valójában a nőkkel való ismerkedés területén, mi az én valódi énem?
Egyrészt vágyom arra, hogy minél több nővel együtt legyek. Akár stratégiát is képes vagyok kidolgozni a sikeres csajozás érdekében. Nem érdekel az sem, ha az illetőnek van pasija, akkor is képes vagyok szexelni, sőt, büszkeségnek érzem. Olyan álmaim vannak, hogy több száz nővel lefekszem.
Ugyanakkor azt is észrevettem magamon, hogy képes vagyok elég erős kapcsolatot kialakítani nőkkel. És akkor csak ő érdekel, más nem kell. Olyankor képessé vagyok felretenni a csajozós vágyaimat, és neki szentelni az időmet. Sőt, együtt tudok érezni vele, mindenben, és az egész életem el tudnám vele képzelni.
Lehet vannak csendesebb és pezsgőbb korszakaid, ill. néha találkozol olyan nővel is, aki mellett le tudsz nyugodni.
Azért egy pszichológus nem ártana.
Még valami: az első amit leírtál az az ego vágya, kompenzálás, bizonyítás magadnak és másoknak
A második pedig a lélek és a szív hívása, az ego nélküliség, a kapcsolódás valakivel mélyen és igazán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!