Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a valodi vezeteknevemen ismerkedek egy fiuval, ez nagyon rossz dontes volt?
Uj eletet akartam kezdeni, utaltam magam, a multam, mindenem. A nevem is utaltam ami a multamhoz kotott , ezert azzal kezdtem hogy csinaltam egy facebookot amire nem a valodi vezeteknevem irtam ki, hanem egy masikat ami tetszett nekem , a keresztnevem a sajatom. Minden multbeli emberrel megszakitottam a kapcsolatot, ezert az uj emberek az eletemben az uj nevemen ismertek, igy mutatkoztam be, es facen is ugy talaltak meg. Ott kezdtem el ismerkedni egy fiuval, még nem talalkoztunk de nem mondtam el neki hogy nem az a valodi vezeteknevem, es nem is akarom. En uj eletet kezdtem. Rossz dontes ez? De csak egy nevrol van szo, ha elmondanam neki az igazat a nevemrol, ujra annak ereznem magam aki regen voltam, es en soha tobbe nem akarok olyan lenni. Hallgassak vagy legyek oszinte es legyek rosszul megint magamtol?
Egyebkent meg akarom valtoztatni hivatalosan is a nevem, arra amin ismer de még nem kezdtem neki.
Nekm azt mondtak,hogy csak a felmenok kozuli csaladnevek kozul lehet valamire valtoztatni, gondolom mint a keresztnevnel itt is meg kell indokolni es szerintem a te indokod eleg ehhez.
En is hasonloan voltam, en 16 evesen tudtam meg hogy orokbefogadtak es megvaltoztattak a nevem es en ezzel nem tudtam azonosulni, azt ereztem elvettek az egyetlen dolgot ami valobam az enyem volt az eletemben, nem mintha az eredeti nevemmel tudtam volna azonosulni.. Mindenesetre en maximum annyit mondanek hogy rossz csaladi emlekek miatt megvaltozott a neved de meg nem ertek veget az ezzel kapcsolatos ugyinteznivalok es varnod kell,de mar ezt hasznalod. Ha megkerdezi mi volt az akkor esetleg elmondod,de azt is mondhatod hogy nem leptel tul a dolgon ezert nem tudsz errol beszelni, ezt barki megertene es elfogadna.
Ha nem mondod el azzal csak az a problema hogy ha eszre veszi akkor hazugnak fog hinni vagy azt is gondolhatja hogy nem biztal benne hogy elmond neki.
9 fején találtad a szöget!
ez a kérdező az a csóró lány lehet, aki most golddiggernek készül, gondolom egy jól csengő, új névvel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!