Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt megélni, hogy a korral már nem tudok szerelmes lenni és ragaszkodni pasikhoz úgy mint fiatalon?
Észrevettem, fiatalon huszonévesen imádtam a pasim, fülig szerelmes voltam, minden jópofának tűnt, es szerettem az egész lényét, annak, akibe szerelmes voltam.
Ma, 48 évesen, már csak hidegfejjel megy minden, túl józan lettem, a pasi, ha lefekszem vele utana már szeretném, hogy menjen is, hogy végre teljes kényelemben tudjak feküdni, nem szeretem, nem tudok már aggódni sem szeretni senkit, kivéve a lányom, meg az anyám!
Azt gyanítom, hogy ez már így marad
21 ez nem igaz.
Mindenki tud halálosan szerelmes lenni ha van olyan eq szinten(és nem egy érzelmi silány ember), és persze ha van partner is hozzá, akiben van ugyanannyi szenvedély, mert a 2 energia összeadódik és hatalmas adrenalin van belole mintha bedrogoztak volna.
Csak sajnos kevesen képesek erre. Bőven több az olyan amikor vki nagy lángon égne a másik meg csak böfögni tud kettőt és nincs benne semmi vagy nincs benne viszont semmi. Ilyenkor vagy egy energia meg vagy egy minuszenergia és a + es - = bazinagy nulla.
Szerintem teljesen rendjén van, amit 21-es írt.
Kérdező, szerintem csak hideg természet vagy, ennyi. A lányodra meg az édesanyádra koncetrálj, ha őket tudod szeretni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!