Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet ezt megélni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt megélni, hogy a korral már nem tudok szerelmes lenni és ragaszkodni pasikhoz úgy mint fiatalon?

Figyelt kérdés

Észrevettem, fiatalon huszonévesen imádtam a pasim, fülig szerelmes voltam, minden jópofának tűnt, es szerettem az egész lényét, annak, akibe szerelmes voltam.

Ma, 48 évesen, már csak hidegfejjel megy minden, túl józan lettem, a pasi, ha lefekszem vele utana már szeretném, hogy menjen is, hogy végre teljes kényelemben tudjak feküdni, nem szeretem, nem tudok már aggódni sem szeretni senkit, kivéve a lányom, meg az anyám!

Azt gyanítom, hogy ez már így marad

aug. 18. 15:38
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
67%
Én erre a szintre már 20 évesen eljutottam, az első szakításom után🤣Örülj neki, a szerelemmel csak a baj van.
aug. 18. 15:39
 2/24 A kérdező kommentje:
Ja és a korombeli pasik is ugyanígy vannak vele
aug. 18. 15:39
 3/24 A kérdező kommentje:
Hát ennek sok előnye is van, kétségkívül, de meg is nehezíti a dolgom mert egy idő utan mar alig varom a találka végét, idegesít mar a hangja is
aug. 18. 15:42
 4/24 anonim ***** válasza:
67%
El nem tudnám képzelni, hogy akihez közöm van azzal ne törődjek, hanem élő vibrátornak használjak egy embert. Élet és érzésidegen az egész. Ráadásul a másik ember abszolút nem tisztelése, tárgyként kezelése ..kiráz a hideg az ilyentől..
aug. 18. 15:47
 5/24 anonim ***** válasza:
41%
#4 TE ilyen vagy, mi meg mások. Nekem meg az fura, ha valakinek érzelmekkel megy csak a szex. Pont azoktól lesz rosszabb.
aug. 18. 15:49
 6/24 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező te teljesen kiégtél mint a lámpa. Egyszerűen semmi ember iránti tisztelet nincs benned, de azért szexre jó. De közben meg szeretnél érzéseket. Talán nem kéne kefélni olyan férfiakkal akiktől a hányinger kapkod személyiséget értve...
aug. 18. 15:50
 7/24 anonim ***** válasza:
66%

Ha ez megnyugtat, én huszonévesen sem tudok így érezni.:D

Nem azért, mert kiégtem, hanem mert én inkább szellemi beállítottságú ember vagyok és nem szerelembe esek, hanem idő alatt kialakul az érzés, akkor is józan maradok mindvégig.

Én sem vagyok az a típus, akivel hitelt lehet felvetetni, akiből pénzt lehet kicsalni, aki a veséjét odaadja a "szerelemért".

aug. 18. 16:00
 8/24 anonim ***** válasza:
29%
Szégyen az ilyen nő...
aug. 18. 17:18
 9/24 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem csak előnye van ha az ember hideg fejjel tud érezni, nem rózsaszín ködösen.

Úgy gondolom én is ilyen lettem mostanra. Annyi idős vagyok mint te.

Viszont nálad inkább jobban az lehet, hogy nem a megfelelő pasival, pasikkal fekszel le.

aug. 18. 17:34
 10/24 anonim ***** válasza:
31%
Akkor olyan lettél mint a férfiak többsége.
aug. 18. 17:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!