Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt megélni, hogy a korral már nem tudok szerelmes lenni és ragaszkodni pasikhoz úgy mint fiatalon?
Észrevettem, fiatalon huszonévesen imádtam a pasim, fülig szerelmes voltam, minden jópofának tűnt, es szerettem az egész lényét, annak, akibe szerelmes voltam.
Ma, 48 évesen, már csak hidegfejjel megy minden, túl józan lettem, a pasi, ha lefekszem vele utana már szeretném, hogy menjen is, hogy végre teljes kényelemben tudjak feküdni, nem szeretem, nem tudok már aggódni sem szeretni senkit, kivéve a lányom, meg az anyám!
Azt gyanítom, hogy ez már így marad
Ha lenne vmi helyes sikeres beled szerelmes vonzó pasi akkor te is az lennél.
Ez nem annak a kérdése hogy te nem tudnál szerelmes lenni hanem ez annak kérdése hogy nincs egy pasi aki megfogna. Mivel majdnem az osszes pasi incel vagy tata nyomi vagy itt ott igenytelen pl lesheted az ágyban az orr meg fülszőrét is stb
Vagy ha jol is nez ki de csak d.gni tud mást meg semmit egy üres noname senki csak.
Stb.
Az ember lánya manapság már órülhet ha talál vmi épkézláb férfit akiben van is valami amj beizzít is.
Nekem is volt már olyan hogy legszivesebben szex után kidobnám a pasit de ezt ugye nő létemre soha nem teszem meg.
Ezt amikor elmondtam az akkori barátomnak hogy:" még jó hogy nőnek születtem mert ha pasi lennék én kb über bunko szemét lennék szerintem." Kerdi miért hogyhogy? Válaszoltam :"en szex után simán megköszönném a szexet és kitenném a csajt. Én ez a típus lennék.."
Na azt látni kellett volna ahogy bárányka szemekkel pislogott vissza rám vissza. (Az a pasim tiszta mézes mázos szeretkezős kis cukker pasi volt pont. Valahogy szerintem ezt sehova nem tudta tenni szegénykém:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!