Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom hogy van-e nála esélyem?
Nagyon tetszik egy ideje egy férfi és eddig nem tudtam megfejteni, hogy van-e nála esélyem.
Annyit tudok biztosra hogy kedvel, de nem tudom pontosan milyen formában.
Nemrég szakított a barátnőjével, így nem akarok rámászni.
Egyszer próbálkoztam nála, az akkori válaszából nem lehetett kideríteni hogy most végleges elutasítást kaptam vagy sem.
Többen is mondták már, mintha lenne köztünk valami, bár ezekre nem szoktam figyelni, mert ezek ilyen baráti poénok.
#30 Csak megsúgom neked hogy fél éve tetszik és nem másztam soha rá, még a vallomásom után sem.
Nem vártam rá ennyi időt, de a tetszés nem múlt el.
A többit hosszan fejtegethetném, de csak időpocsékolás lenne.
Nyilván ha valaki kapcsolatban van az nagyon korrekt lenne ha mondaná hogy amúgy bejössz.
Az nem merült fel benned hogy esetleg miattad szakított csak most azért nem közeledik mert nem tudja hogy a tlrészedröl aktuális e meg a dolog(csak ötletelek)
Egyébkent ha másoknak is feltünt az hogy mintha lenne köztetek valami,nem biztos hogy csak ugratás. Nem mindig de van amikor a kívülállok jobban ráéreznek, átlátják ezt.
Hívd el egy kávéra, személyesen. Látni fogod az arcán, hogy miként viszonyul hozzád.
Ne félj, maximum visszautasít.
Azt ő tudja, hogy milyen volt a kapcsolata, mennyi idő feldolgozni, szeretne e új kapcsolatot.
Legszívesebben rámásznál. Az mióta egyenlő, hogy meg is tennéd,megtetted?
Milyen tetszés kérdező amikor szerelem kategóriában vagyunk? Egyéb kérdésekben kellene lenni ha "csak" tetszik!
Fölöslegesen vársz mert mégha el is vinne pár körre párkapcsolatra nem kész, vagy nem akar egyáltalán mostanság párkapcsolatba fogni hanem csak szexelni akivel lehetséges!
Felkínálod magad barátság extrákkal címszó alatt? Vagy kávéra hívod? Eddig sosem voltatok kettesben kávén? Az baj és megint azt mutatja, hogy még csak barátként sem tekint rád hanem csak időtöltés, szórakozás, jó ismerős és meg is állt a vonat. Miért te akarsz futni utána amikor egyértelműen másra nem lennél eléggé jó mint szex HA egyáltalán az esete vagy! Mert még az sem biztos. Lehet, hogy bebeszéled magadnak a nagy kölcsönös vonzalmat és közben nincs úgy. Égni akarsz amikor csábítgatni fogod és ismét elutasít, vagy megelégszel csak szexszel? Döntsd el és akkor mondd meg neki hogy mit akarsz. Álmodozni időpocsékolás!
#34 Jézusom😂😂
Eléggé figyelem hiányos vagy ahogy látom.
#37 Még mindig nem azzal lenne a gond hogy nem tetszem neki és nem is azzal van a gond, hogy valaki leírja hogy nem jövök be neki.
Egyszerűen felesleges bármit is már neked írnom, gondolj amit szeretnél, hiszen úgyse fogod elfogadni a válaszom. :)
#25 Sajnálni tudlak ha ennyire beszűkűlt látásod van...
Ez nem beszűkült látás, hanem úgy hívják, hogy tartás.
Soha az életben nem vinne rá semmi, hogy én kezdeményezzek egy férfinál. De ha meg akarod alázni magad, csak tessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!