Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom hogy van-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy van-e nála esélyem?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy ideje egy férfi és eddig nem tudtam megfejteni, hogy van-e nála esélyem.

Annyit tudok biztosra hogy kedvel, de nem tudom pontosan milyen formában.

Nemrég szakított a barátnőjével, így nem akarok rámászni.

Egyszer próbálkoztam nála, az akkori válaszából nem lehetett kideríteni hogy most végleges elutasítást kaptam vagy sem.

Többen is mondták már, mintha lenne köztünk valami, bár ezekre nem szoktam figyelni, mert ezek ilyen baráti poénok.

aug. 11. 16:08
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell tudni.

Am mikor szakított,meddig voltak együtt?

Az is benne van a pakliban hogy összejön massal miközben varsz.

aug. 11. 17:57
 22/43 A kérdező kommentje:

Hát igazából nem voltak túl régóta együtt, mert nem a párjának nevezte, hanem a barátnőjének, szóval nem hiszem hogy évekig.

De nagyjából 3 hete történt.

aug. 11. 18:01
 23/43 anonim ***** válasza:
Én nem várnék, de ez én vagyok.
aug. 11. 18:08
 24/43 A kérdező kommentje:

Lehet picit még várok.

De azért köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! :)

aug. 11. 18:21
 25/43 anonim ***** válasza:
78%

Annyira fájdalmasak ezek a kérdések. Lányok, miért nem értitek meg, hogy a férfi mindig megszerzi a nőt, aki akar. Mindig.

Nem a te dolgod ácsingózni a férfiak után, az az ő dolguk. Legyél te a vad, hagyd meg neki, hogy ő legyen a vadász, tuti belédesik, fordított helyzetben csak szenvedés lesz az egész kapcsolat, már ha bármi lesz is egyáltalán.

aug. 11. 18:54
 26/43 anonim ***** válasza:
29%
#25 Jól látod, csak érzelmileg bevonódva nem ilyen egyszerű. Ha akit szeretnél, hogy elejtsen, az Istennek sem akar vadászni rád, az... pontosan, amilyen jelzővel illeted magát a kérdést: fájdalmas. Lehet, hogy másnak te lehetnél a vad, ő ácsingózna utánad, akarna és tenne azért, hogy megszerezzen, de ha téged nem érdekel?
aug. 11. 19:06
 27/43 A kérdező kommentje:

#25 Sajnálni tudlak ha ennyire beszűkűlt látásod van...

A mai világban nen így megy.

Mert rengetegen csalódnak, introvertáltak, már mindenkinek ilyen-olyan lelki problémája van és nem kezdeményeznek az emberek.

Hányszor nem mernek lépni a férfiak? Rengetegszer el se mondják max csak utólag pár évvel rá, mert nem mertek kezdeményezni.

Mennyi olyan poszt van fb-n hogy valakivel egy férfi utazott a villamoson, de nem merte leszólítani és utólag poszt formájában próbálja megtalálni.

aug. 11. 19:37
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha kérdést kell feltenni, bizonytalan vagy akkor nincs esélyed. Most mindegy, hogy ágyba vinne-e, vagy sem. Az a lényeg, hogy többre nem lennél jó míg te kapcsolatban akarsz vele lenni. Ha annyira oda lenne érted már mondta volna. Elvégre amikor kapcsolatban volt akkor is elutasított egykettőre. Nem tűnik bátortalan fiúnak. Egyszerűen nem kellesz neki! Várhatsz rá, csábíthatod, de max megdugna. Másra nem lennél jó.
aug. 11. 19:38
 29/43 A kérdező kommentje:

#28 Értem a válaszod.

Viszont ha belegondolsz ha te vagy kapcsolatban akkor ha hűséges vagy nem csalod meg, ez lenne ugye a normális.

Ha szétmentek akkor mindenképp kell idő feldolgozni.

Viszont ha neked bejönne más akkor nem fogsz egyből odamenni hozzá hogy legyen bármi is.

Szerintem a nem kapcsolatfüggő akkor ez lenne a normális eljárás.

És igen fel kellett tennem a kérdést, mivel annyi minden van hogy nem tudom 100%-osan a választ és nem akartam beégni azért tettem fel a kérdést. :)

aug. 11. 19:50
 30/43 anonim ***** válasza:
Téged nem érdekel, hogy kapcsolatfüggő-e. Akarod őt és kész. 3 hete lett vége és legszívesebben rámásznál. Ha eléd állna és lesmárolna te hagynád, baromira nem izgatna, hogy miért csinálja inkább hitegetnéd magad idővel, hogy így-úgy szeret téged mint jelenleg is csinálod, hogy neki csak idő kell. Viszont ha időre van szüksége akkor miért találkozol vele, mi jó van neked abban, hogy vársz rá? Azt írtad, hogy a barátok, ismerősök szavára nem adsz és mégis reménykedsz. Pedig ha nem mondta soha,, hogy az esete vagy, nem úgy állt hozzád akkor nem kellesz neki még szexre sem. Persze csinálj amit akarsz mint írtam, de az biztos, hogy rá fogsz fázni.
aug. 11. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!