Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom hogy van-e nála esélyem?
Nagyon tetszik egy ideje egy férfi és eddig nem tudtam megfejteni, hogy van-e nála esélyem.
Annyit tudok biztosra hogy kedvel, de nem tudom pontosan milyen formában.
Nemrég szakított a barátnőjével, így nem akarok rámászni.
Egyszer próbálkoztam nála, az akkori válaszából nem lehetett kideríteni hogy most végleges elutasítást kaptam vagy sem.
Többen is mondták már, mintha lenne köztünk valami, bár ezekre nem szoktam figyelni, mert ezek ilyen baráti poénok.
Ezt neked kell tudni.
Am mikor szakított,meddig voltak együtt?
Az is benne van a pakliban hogy összejön massal miközben varsz.
Hát igazából nem voltak túl régóta együtt, mert nem a párjának nevezte, hanem a barátnőjének, szóval nem hiszem hogy évekig.
De nagyjából 3 hete történt.
Lehet picit még várok.
De azért köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! :)
Annyira fájdalmasak ezek a kérdések. Lányok, miért nem értitek meg, hogy a férfi mindig megszerzi a nőt, aki akar. Mindig.
Nem a te dolgod ácsingózni a férfiak után, az az ő dolguk. Legyél te a vad, hagyd meg neki, hogy ő legyen a vadász, tuti belédesik, fordított helyzetben csak szenvedés lesz az egész kapcsolat, már ha bármi lesz is egyáltalán.
#25 Sajnálni tudlak ha ennyire beszűkűlt látásod van...
A mai világban nen így megy.
Mert rengetegen csalódnak, introvertáltak, már mindenkinek ilyen-olyan lelki problémája van és nem kezdeményeznek az emberek.
Hányszor nem mernek lépni a férfiak? Rengetegszer el se mondják max csak utólag pár évvel rá, mert nem mertek kezdeményezni.
Mennyi olyan poszt van fb-n hogy valakivel egy férfi utazott a villamoson, de nem merte leszólítani és utólag poszt formájában próbálja megtalálni.
#28 Értem a válaszod.
Viszont ha belegondolsz ha te vagy kapcsolatban akkor ha hűséges vagy nem csalod meg, ez lenne ugye a normális.
Ha szétmentek akkor mindenképp kell idő feldolgozni.
Viszont ha neked bejönne más akkor nem fogsz egyből odamenni hozzá hogy legyen bármi is.
Szerintem a nem kapcsolatfüggő akkor ez lenne a normális eljárás.
És igen fel kellett tennem a kérdést, mivel annyi minden van hogy nem tudom 100%-osan a választ és nem akartam beégni azért tettem fel a kérdést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!