Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom hogy van-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy van-e nála esélyem?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy ideje egy férfi és eddig nem tudtam megfejteni, hogy van-e nála esélyem.

Annyit tudok biztosra hogy kedvel, de nem tudom pontosan milyen formában.

Nemrég szakított a barátnőjével, így nem akarok rámászni.

Egyszer próbálkoztam nála, az akkori válaszából nem lehetett kideríteni hogy most végleges elutasítást kaptam vagy sem.

Többen is mondták már, mintha lenne köztünk valami, bár ezekre nem szoktam figyelni, mert ezek ilyen baráti poénok.

aug. 11. 16:08
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Nem egy buta ember, szóval nem fog belelépni egy másik kapcsolatba amíg nincs túl az exén.

Hát ha még friss a szakítás akkor nem gondolom hogy ezt kellene felhozni.

Egyet nem értek egyébként...

Mégpedig azt hogy egyik barátja mesélte hogy egy másik csaj próbálkozott nála mikor párja volt (még jóval korábban történt ez) és zavarta a férfit hogy írogat neki a csaj meg érezte hogy próbálkozik, vele nem beszél, ignorálja.

Én pedig azt nem értem hogy velem pl miért nem tette/teszi ugyan ezt, nem tudom mi kell hozzá, bár szerintem elég jól meglehet vele beszélni dolgokat és tekintettel voltam rá.

aug. 11. 16:52
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy barátként tekint rád?
aug. 11. 16:56
 13/43 A kérdező kommentje:

Az is lehet, nem tudom pontosan.

Azéet szeretném kideriteni.

aug. 11. 17:00
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
A legegyszerűbb, legtisztább mód ha rá kérdezel.
aug. 11. 17:02
 15/43 anonim ***** válasza:
67%

Legjobb az egyenes, őszinte beszéd.

Nem utasított vissza, magyarul kicsit össze van vagy volt zavarodva.

Én bevallottam az egyik nagyon jó barátomnak, hogy többet érzek. Ő sem utasított el, de nem is éreztem túl pozitívnak. Aztán ő kezdett el közeledni.

Nem mindenkinek egyértelműek az adott jelek, szülhet félreértéseket.

aug. 11. 17:04
 16/43 anonim ***** válasza:
Ha hagysz neki időt ha nem, neked kell majd lépned csak úgy fogod tudni van e nála esélyed.
aug. 11. 17:04
 17/43 A kérdező kommentje:

Hát már nem most kezdeményeztem, azóta ő se tudhatja hogy nekem van-e valakim, hogy tetszik-e még nekem.

Azt a választ kaptam akkor tőle hogy: Kedves hogy ez mondod, de van barátnőm 😉

Ez alapján nem kaptam semmi egyértelműt hogy most ez végleges visszautasítás mert nem jövök be neki vagy sem.

aug. 11. 17:29
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá most.
aug. 11. 17:42
 19/43 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod hogy előbb utóbb felőröljön ez akkor muszáj lesz rákérdezni. Lehet sőt talan biztos kellemetlen lesz de nincs más út.
aug. 11. 17:46
 20/43 A kérdező kommentje:
Ne hagyjak még neki időt?
aug. 11. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!