Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom hogy van-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy van-e nála esélyem?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy ideje egy férfi és eddig nem tudtam megfejteni, hogy van-e nála esélyem.

Annyit tudok biztosra hogy kedvel, de nem tudom pontosan milyen formában.

Nemrég szakított a barátnőjével, így nem akarok rámászni.

Egyszer próbálkoztam nála, az akkori válaszából nem lehetett kideríteni hogy most végleges elutasítást kaptam vagy sem.

Többen is mondták már, mintha lenne köztünk valami, bár ezekre nem szoktam figyelni, mert ezek ilyen baráti poénok.

aug. 11. 16:08
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
64%

Próbalj flörtölni vele.

Miben nyílvánul meg szerinted az hogy kedvel?

aug. 11. 16:11
 2/43 anonim ***** válasza:
64%
Nyiss felé továbbra is. Ő is nyit feléd?
aug. 11. 16:13
 3/43 A kérdező kommentje:

Igazából a viselkedéséből, ahogy hozzám áll, de ezt mindenki látja.

Amikor hozzámért akkor is érezhető vokt hogy kedvel, ahogy kommunikál velem abból is érzem hogy foglalkozik velem, pedig simán figyelmen kívül hagyhatná.

Mások szerint engem kiemel a többiek közül, velem jobban hülyéskedik, poénkodik mint más lányokkal.

Meg egy hullámhosszon vagyunk, egy gondolkodási módunk van, stb...

aug. 11. 16:18
 4/43 A kérdező kommentje:

#2 Nem tudom hogy most készen állna-e rá.

Ezért nem kezdeményeztem régóta.

Nem tudom hogy nyitott lenne-e rá, hisz nemrég szakított a barátnőjével.

aug. 11. 16:20
 5/43 anonim ***** válasza:
100%
Na ha nemrég szakított akkor hagyd békén még akkor is ha oda van érted mert előbb ki kéne heverni a volt csajt és kapcsolatot.
aug. 11. 16:29
 6/43 A kérdező kommentje:
#5 Örülök hogy tudsz olvasni :)
aug. 11. 16:31
 7/43 anonim ***** válasza:
54%

Én is pont ilyen helyzetben vagyok csak en a ferfi vagyok a felállásban.

Próbálj nyitni felé, pl hívd el valahova. Ha akar többet is töled akkor szinte biztos h raharap.

aug. 11. 16:31
 8/43 anonim ***** válasza:
100%
Most ez gúny? Te írtad, hogy nemrég szakított! Én hagynám mert előbb túl kéne lépnie rajta rendesen.
aug. 11. 16:32
 9/43 A kérdező kommentje:

"Nemrég szakított a barátnőjével, így nem akarok rámászni." = Időt hagyok neki ezért nem kezdeményezek jelen esetben.

Így ezért kérdezem, hogy van-e más módszer arra hogy ki lehessen deríteni azt hogy ő hogyan áll hozzám?

aug. 11. 16:37
 10/43 anonim ***** válasza:
70%

"Na ha nemrég szakított akkor hagyd békén még akkor is ha oda van érted..."

Ezzel arra gondoltam, hogy ő közeledne.

Hiába akarod kideríteni, hogy hasonlóan érez mint te ha nincs túl az exen. Össze jön veled aztán vége lesz, vagy szenvedtek jó sokáig.

Inkább azt kéne kideríteni, hogy miért is lett vége, mióta húzódott a szakításig a kapcsolat. Mert ha pl. kapcsolatfüggő az baj és veled is inkább azért lenne, hogy ne legyen egyedül.

aug. 11. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!