Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kis mellű nők, nem féltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis mellű nők, nem féltek hogy mit gondol a párotok?

Figyelt kérdés
Hogy hiába szeret így, miket gondol ha meglát egy nagyobb szép mellű nőt az utcán. Vajon sajnálja-e hogy neki ez jutott de végülis szereti? Férfiak válaszát is várom akik ilyen nőkkel élnek párkapcsolatban, illetve ilyen nőket hogy nem félnek e a párjuk nem szomorú e néha.?
2024. aug. 6. 20:53
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
79%

Ugye az megvan, hogy nem mindenki full retard?

Ha 10millió évig élnék se gondolkoznék ilyeneken.

Ha egy férfi életminősége-farokmérete-arca-ritka haja-magassága-stílusa-izomzata/annak hiánya "szomorúvá tesz", akkor nyilván nem jövök össze vele, és hasonlót feltételezek a nőkkel szemben a férfi nem igényesebb tagjairol is.

2024. aug. 6. 22:25
 22/36 anonim ***** válasza:
70%
Hát kérdező nincsen önbizalmad ez tudható. Kezdj el vele valamit.
2024. aug. 6. 22:27
 23/36 anonim ***** válasza:
70%
Férfiként nem értem a kérdést. Pusztán azért nem fogom elhagyni a feleségemet, mert valaki másnak szebb mellei vannak. Ha meg elhagyom, akkor se ő, se én, se senki nem fogja azt gondolni, hogy itt a mellekről volt szó…
2024. aug. 6. 23:13
 24/36 anonim válasza:
100%
Férfi vagyok, nekem pl tetszik a kis mell. De ha nem tetszene, de szeretem akkor nem mindegy?
2024. aug. 6. 23:46
 25/36 anonim ***** válasza:
61%
Ezerszer szebb egy pici mell, sokkal elegansabb, mint egy 95DD+...
2024. aug. 7. 00:23
 26/36 anonim ***** válasza:
31%
De aggódnék miatta többek között ezért sincs párom
2024. aug. 7. 01:46
 27/36 anonim ***** válasza:
70%
Voltak nagy melleim....fogytam 10kilot,a melleim is kisebbek lettek. Nagy ivben kerülöm azokat a férfiakat,akik hangoztatják nekem hogy milyen szörnyű hogy kisebb melleim lettek! Nekem nem szörnyű. Végre megkönnyebbült a hátam és nincs nagy logos mellem. Akinek így nem jó az szomorkodjon, pont nem fogom én rosszul érezni magam emiatt
2024. aug. 7. 03:28
 28/36 anonim ***** válasza:
14%
Popsira kell edzeni szépen, legyen formáa, kerek. Az több, mint kompenzál a kis cicikért.
2024. aug. 7. 07:04
 29/36 anonim ***** válasza:

Engem világ életemben borzasztóan frusztrált a mellem. Nem a méretével volt gond (bár kicsi, b-kosaras) hanem a formájával. Soha nem tudtam melltartó nélkül felvenni semmit mert borzasztóan nézett ki.

4 hosszú kapcsolatom volt, a párjaimat sosem zavarta vagy ha zavarta is soha nem említették.

Én viszont nem tudtam ebbe beletörődni úgyhogy 34 évesen megcsináltattam és végre van két szép kerek mellem.

2024. aug. 7. 07:07
 30/36 anonim ***** válasza:
54%
Kismellű vagyok. Én örülök, hogy nincs nagy. Az én páromat nem érdekli, hogy kicsi. Elmondása szerint szereti. Ez tettekben is megnyilvánul. De mi nem arra építettük a kapcsolatunkat, hogy most ki mekkora méretekkel rendelkezik. Mindent megadok neki amit eddig sosem kapott meg előzőleg és boldogok vagyunk. Mi erre építjük a kapcsolatunkat. Ezért nem tartok attól, hogy egy nagymellű nőért elhagy.
2024. aug. 7. 07:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!