Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mellű nők, nem féltek hogy mit gondol a párotok?
Figyelt kérdés
Hogy hiába szeret így, miket gondol ha meglát egy nagyobb szép mellű nőt az utcán. Vajon sajnálja-e hogy neki ez jutott de végülis szereti? Férfiak válaszát is várom akik ilyen nőkkel élnek párkapcsolatban, illetve ilyen nőket hogy nem félnek e a párjuk nem szomorú e néha.?2024. aug. 6. 20:53
21/36 anonim válasza:
Ugye az megvan, hogy nem mindenki full retard?
Ha 10millió évig élnék se gondolkoznék ilyeneken.
Ha egy férfi életminősége-farokmérete-arca-ritka haja-magassága-stílusa-izomzata/annak hiánya "szomorúvá tesz", akkor nyilván nem jövök össze vele, és hasonlót feltételezek a nőkkel szemben a férfi nem igényesebb tagjairol is.
22/36 anonim válasza:
Hát kérdező nincsen önbizalmad ez tudható. Kezdj el vele valamit.
23/36 anonim válasza:
Férfiként nem értem a kérdést. Pusztán azért nem fogom elhagyni a feleségemet, mert valaki másnak szebb mellei vannak. Ha meg elhagyom, akkor se ő, se én, se senki nem fogja azt gondolni, hogy itt a mellekről volt szó…
24/36 anonim válasza:
Férfi vagyok, nekem pl tetszik a kis mell. De ha nem tetszene, de szeretem akkor nem mindegy?
25/36 anonim válasza:
Ezerszer szebb egy pici mell, sokkal elegansabb, mint egy 95DD+...
26/36 anonim válasza:
De aggódnék miatta többek között ezért sincs párom
27/36 anonim válasza:
Voltak nagy melleim....fogytam 10kilot,a melleim is kisebbek lettek. Nagy ivben kerülöm azokat a férfiakat,akik hangoztatják nekem hogy milyen szörnyű hogy kisebb melleim lettek! Nekem nem szörnyű. Végre megkönnyebbült a hátam és nincs nagy logos mellem. Akinek így nem jó az szomorkodjon, pont nem fogom én rosszul érezni magam emiatt
28/36 anonim válasza:
Popsira kell edzeni szépen, legyen formáa, kerek. Az több, mint kompenzál a kis cicikért.
29/36 anonim válasza:
Engem világ életemben borzasztóan frusztrált a mellem. Nem a méretével volt gond (bár kicsi, b-kosaras) hanem a formájával. Soha nem tudtam melltartó nélkül felvenni semmit mert borzasztóan nézett ki.
4 hosszú kapcsolatom volt, a párjaimat sosem zavarta vagy ha zavarta is soha nem említették.
Én viszont nem tudtam ebbe beletörődni úgyhogy 34 évesen megcsináltattam és végre van két szép kerek mellem.
30/36 anonim válasza:
Kismellű vagyok. Én örülök, hogy nincs nagy. Az én páromat nem érdekli, hogy kicsi. Elmondása szerint szereti. Ez tettekben is megnyilvánul. De mi nem arra építettük a kapcsolatunkat, hogy most ki mekkora méretekkel rendelkezik. Mindent megadok neki amit eddig sosem kapott meg előzőleg és boldogok vagyunk. Mi erre építjük a kapcsolatunkat. Ezért nem tartok attól, hogy egy nagymellű nőért elhagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!