Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, mit éreznétek, ha kiderül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit éreznétek, ha kiderülne, hogy a volt párotok hónapokkal később is sűrűn gondol rátok?

Figyelt kérdés
Főleg azokhoz szól a kérdés, akiknél normális kapcsolat volt, csak mondjuk zavaros érzelmi okokból le lett zárva - akár pl a nő részéről.
2017. szept. 17. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
hogy még mindig nincs túl rajtam 25/l (pszichológus tanuló)
2017. szept. 17. 17:31
 2/5 Mcgalagony17 ***** válasza:

Amennyiben még nem zártam le magamban a dolgot, és esetleg azon gondolkozom, hogy adjak-e még esélyt a kapcsolatnak- mely gesztus rám annyira nem jellemző, mert csak frissen szeretem a káposztát- akkor lehet, hogy felkavarna... Viszont amennyiben úgy gondolom/ gondolnám, hogy végleg betettem a kaput, maximum sajnálnám a pasit- mint embert aki csalódott, és semmi személyesebb aspektusból! - vagy kinevetném. Ez nagyban attól függne, hogy mennyire volt zavaros az elválásunk oka.

23/N

2017. szept. 17. 17:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt gondolnám,hogy ez természetes,főleg ha hosszabb időt töltöttetek együtt.

De nem vonnék le belőle messzemenő következtetést.

2017. szept. 17. 17:44
 4/5 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem lepődnék meg, mivel szuper csaj vagyok
2017. szept. 17. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Felkavarna mindenképp .Azt gondolnàm hogy még nincs túl rajtam .Mondjuk ha az exemről derülne ki akkor csak mosolyognék egy jót az egészen és élnêm az életem tovàbb ,ez csak azért mert ő megcsalt és nem nőként kezelt .
2017. szept. 18. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!