Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kis mellű nők, nem féltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis mellű nők, nem féltek hogy mit gondol a párotok?

Figyelt kérdés
Hogy hiába szeret így, miket gondol ha meglát egy nagyobb szép mellű nőt az utcán. Vajon sajnálja-e hogy neki ez jutott de végülis szereti? Férfiak válaszát is várom akik ilyen nőkkel élnek párkapcsolatban, illetve ilyen nőket hogy nem félnek e a párjuk nem szomorú e néha.?
aug. 6. 20:53
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
87%
Nem érdekel. Ha nem tetszik a neki, hogy kicsi a mellem, elballaghat. Nem kötelező velem lenni. :)
aug. 6. 20:55
 2/36 anonim ***** válasza:
92%

Az én párom bevallása szerint a kismellű nőket preferálja inkább. Persze ez nem azt jelenti, hogy a nagyobb mellű nőkre rá se néz, de az még nem jelenti azt, hogy csöcsös-bögyös nők miatt lecserélne. Attól sokkal intelligensebb.

Mivel tévedhetek és mégis úgy járnék akkor elfogadnám elvégre ilyen az élet. Azt hozzáfűzöm , hogy ha rajta kapnám az én társaságomban nyált csorgatva más nőkre azonnal kidobnám én. Nem tűröm a tiszteletlen viselkedést.

aug. 6. 21:03
 3/36 anonim ***** válasza:
94%
Soha nem voltam szomorú, pedig kicsi mellei vannak a páromnak. Nem ciciket kezdtem el szeretni.
aug. 6. 21:04
 4/36 anonim ***** válasza:
11%
szegény kismellű nők:( nem lehet nekik könnyű.
aug. 6. 21:07
 5/36 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán nem, mert bár kicsik a melleim, de nagyon formásak, melltartó sem kell egy csomó ruha alá, mert így is szépen állnak. A nagy mellek sokszor lógnak, és csak push uppal néznek ki jól.
aug. 6. 21:07
 6/36 anonim ***** válasza:
93%
Én örülök, hogy nem vagyok nagy mellekkel megáldva. Sok panaszkodik hát fájdalomra, nem megfelelő melltartókra és, hogy a férfiak mást nem is látnak rajtuk csak azt. Na kössz szépen. Jó nekem így. Sose értettem az olyan nőket akik plasztikáztatnak hatalmas lufikat.🤦
aug. 6. 21:10
 7/36 anonim ***** válasza:
76%

Nekem egyetlen parom sem tette soha szova azt, hogy zavarna a kis mellem. Teljesen szep, olyan, mint ket fel zsomle. A bimbo meg mintha folyamatosan faznek, en sem szoktam melltartot hordani nagyon (nyilvan munkahelyre igen, meg ha olyan alkalom van, de akkor is csak szivacs nelkuli csipket), de ennyi.

Altalaban a nagy mellu noket szokta zavarni, hogy nyaron nem veszek fel pamut melltartot, de ez mar az o bajuk :D

25N

aug. 6. 21:12
 8/36 anonim ***** válasza:
88%

Nem félek. Miért félnék? Nyilván kész tényekkel álltam előtte, amikor összejöttünk, ha ez bármilyen okból is hátrány lett volna számára, akkor nem jön össze velem, vagy ha hátrány is, minden más tulajdonságom- ezek szerint- kárpótolja érte.

Amúgy nem tudom, mit tud adni egy nagy mell, a vizuális stimuláláson túl, amit egy kicsi nem. Ezt is lehet csöcsörészni, ezt is lehet markolászni, játszani vele, ez is tökéletesen megfelel a gyerekeink táplálására, szóval azt leszámítva, hogy amikor felveszek egy kivágottabb ruhát, nem leszek obszcén, nem tudom, miért lenne hátrány, hogy nem duplaG-s kosarat hordok.

aug. 6. 21:21
 9/36 anonim ***** válasza:
74%
Mitől ugyan? Hogy megcsalna, vagy szakítana? Istenem, de nagy dolog. Majd akad más! 😂
aug. 6. 21:30
 10/36 anonim ***** válasza:
87%
Nekem B kosaras nem nagy de nem is szeretnék nagyobbat. A férjemnek nem tetszenek a túl nagy mellek és igy két gyerek után sem lógós.
aug. 6. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!