Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mellű nők, nem féltek hogy mit gondol a párotok?
Az én párom bevallása szerint a kismellű nőket preferálja inkább. Persze ez nem azt jelenti, hogy a nagyobb mellű nőkre rá se néz, de az még nem jelenti azt, hogy csöcsös-bögyös nők miatt lecserélne. Attól sokkal intelligensebb.
Mivel tévedhetek és mégis úgy járnék akkor elfogadnám elvégre ilyen az élet. Azt hozzáfűzöm , hogy ha rajta kapnám az én társaságomban nyált csorgatva más nőkre azonnal kidobnám én. Nem tűröm a tiszteletlen viselkedést.
Nekem egyetlen parom sem tette soha szova azt, hogy zavarna a kis mellem. Teljesen szep, olyan, mint ket fel zsomle. A bimbo meg mintha folyamatosan faznek, en sem szoktam melltartot hordani nagyon (nyilvan munkahelyre igen, meg ha olyan alkalom van, de akkor is csak szivacs nelkuli csipket), de ennyi.
Altalaban a nagy mellu noket szokta zavarni, hogy nyaron nem veszek fel pamut melltartot, de ez mar az o bajuk :D
25N
Nem félek. Miért félnék? Nyilván kész tényekkel álltam előtte, amikor összejöttünk, ha ez bármilyen okból is hátrány lett volna számára, akkor nem jön össze velem, vagy ha hátrány is, minden más tulajdonságom- ezek szerint- kárpótolja érte.
Amúgy nem tudom, mit tud adni egy nagy mell, a vizuális stimuláláson túl, amit egy kicsi nem. Ezt is lehet csöcsörészni, ezt is lehet markolászni, játszani vele, ez is tökéletesen megfelel a gyerekeink táplálására, szóval azt leszámítva, hogy amikor felveszek egy kivágottabb ruhát, nem leszek obszcén, nem tudom, miért lenne hátrány, hogy nem duplaG-s kosarat hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!