Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! A ti párotok is ilyeneket gondol? Megkérdeznétek tőle?(25-40)
Azt hiszi a nők nagy része pénzre hajt, golddigger, de ti "kivételek" vagytok persze, nagy mázlija, hogy rátok talált, de amúgy sokan lefeküdnének vele, csak mert van pénze/ha lenne pénze.
Azt hiszi a nők nagy részének az alfák kellenek, legyen kigyúrva, legyen jóképű, hangos, vicces, rámenős. Ti természetesen nem ilyenek vagytok, nagy mázlija, hogy rátok talált.
És most, hogy normálisan bánik-e veletek, költ-e rád minimálisan, takarít-e maga után, mit gondol a hosszútávú tervekről-házasság, gyereknél mi a nő és férfi feladata, szokott-e főzni magára, meg ilyenek.
Az érdekel, hogy lehet-e normális kapcsolatot kialakítani ilyen beteg, nőket lenéző gondolkodásmódú, önbizalomhiányos emberrel(akikből 30 körül már rengeteg van). A környezetemben két ilyen kapcsolat van, az egyikben a pasi direkt biztonságosat választott, a másikban a nő nem veszi észre, hogy 2x annyit rak minden téren a kapcsolatba, mint a pasi, de olyan szerelmes, hogy nem is érdekelné, hogy kiszolgálja.. Mindketten osztják ezt a véleményt, pénz kell és kigyúrt test, rámenősség, és azt dugsz meg, akit akarsz.
Én egyik ilyen smucig exemnek be is szoltam.
A szitu volt hogy mentunk haverjával épp kocsival valahova es a haverja mesélte hogy vett a párjának furdőruhát menneknvalahova majd.
Nálunk soha az eletben nem vett nekem semmit a párom csak ugy max karácsonyra meg ilyenek es keres havi netto fel millát sajat ingatlana van kiadasa szinte semmi.
Na errol feljott a téma hogy ő viszont a párjának semmit nem vesz stb
En meg csak annyit mondtam hogy mert neked ilyen olcso nőd van(én mert én nem kérek soha semmit tole, nem is kapok ezek miatt nem is szólok), ez a te szerencséd, hozzád nem is illene más, csak olcsó nők.
És ezután venni akart nekem furdőruhát.
De attol még jellemben ugyanolyan smucig maradt. Valoban pénzes nők kellenek az ilyenek mellé. Akik ahogy megszültek majd már rohannak is vissza dolgozni stb
Nem, az én párom nem degenerált. Előttem is voltak viszonylag normális, hosszú kapcsolatai, amiben semmit nem számított a pénz és velem is úgy jött össze, hogy az én lakásomba költöztünk.
Van egy ilyen fasz haverja, mindig meséli, hogy fáj a feje tőle, mert már megint kezdi a "redpillhisztit".
Nem, az én párom normális, nem gondol ilyeneket. Neki teljesen ép képe van a nőkről és a párkapcsolatokról, reálisan látja a világot. Ha nem így lenne, nem lenne a párom :D Semmi keresnivalóm olyan pasi mellett, aki kollektíven lenézi és gyűlöli a nemem, de én természetesen kivétel vagyok (persze, hogyne, aztán egyből az első konfliktusnál kiderülne, hogy rólam is ugyanezt gondolja, csak én történetesen leálltam neki, ezért megjátssza magát).
Szerencsére élőben nem hozott még össze a sors így gondolkodó férfival, egyébként, vagy ha ismerek is ilyet, akkor ezt a véleményét nem vállalja fel hangosan, így nem tudok róla.
Nem gondol ilyeneket, jól bánik velem és a házimunkából is rendesen kiveszi a részét. Ő is úgy gondolja, hogy mivel mindketten ugyanannyit dolgozunk, úgy fair, ha ez is közös. Főzni mondjuk én szoktam szinte mindig, mert ő csak pár dolgot tud jól megcsinálni, de csinál helyette mást, szóval részemről ez teljesen rendben van.
Nem friss kapcsolat, szóval nem csak megjátsza magát, tényleg normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!