Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérdeznéd a párod, hogy szeret-e, szerinted mit válaszolna?
Figyelt kérdés
2022. szept. 24. 22:02
1/9 anonim válasza:
Szoktam. Azt szokta válszolni, hogy igen vagy persze.
3/9 anonim válasza:
Minden nap kérdezés nélkül elmondja, hogy nagyon-nagyon szeret, élete értelme, hercegnője vagyok, és érezteti is folyamatosan. Szerintem nagyon szerencssés vagyok.
4/9 anonim válasza:
Mégis mit mondana? Ha szakítani akar valaki, akkor szakít jellemzően. Ha nem akar, akkor egyetlen jó válasz létezik.
5/9 anonim válasza:
Magától is szokta mondani. De ha kérdezem, akkor vagy -Ó hát persze-, vagy -Ó hát persze, hogy szeretlek!- a válasza.
6/9 anonim válasza:
"Igen. De ez most hogy merült fel? Valami gond van?"
Nagyon ritkán mondja, de minden tettéből, mozdulatából, szavából árad a szerelem.
7/9 anonim válasza:
Amit a székely bácsi, akinek a szemére hányta a felesége, hogy sosem mondja, hogy “szeretlek”.
-Amikor megkértem a kezedet, megesküdtünk, mondtam. Majd, ha változás lesz, szólok.
😁
8/9 anonim válasza:
Minden nap elmondja többször, magától. 8éve vagyunk együtt.
9/9 anonim válasza:
De tényleg, aki együtt akar maradni a párjával milyen választ kaphatna?
Szeretsz?
"Hát Mari annyira már nem, de a húslevesed még mindig a legjobb"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!