Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Pár nappal, hogy szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár nappal, hogy szakított velem megkérdezi hogy vagyok, mit lehet erre válaszolni?

Figyelt kérdés
Valójában rettenetesen, de ezt nem biztos, hogy neki tudnia kell.

2022. máj. 22. 14:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
"Minek írogatsz?!" jó válasz lenne!
2022. máj. 22. 14:39
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem válaszolnék. Megbeszéltetek mindent? Akkor nincs miről beszélni. Ha meg csak közölte hogy vége,ezért nincs...ne érdekelje hogy vagy.
2022. máj. 22. 14:40
 3/16 anonim ***** válasza:
22%
Válaszom ez lenne: "Tekintve az előzményeket, téged ez inkább ne érdekeljen.", majd tiltanám. Élőben: gúnyosan jelentőségteljes arckifejezést követően hátat fordítanék neki, és faképnél hagynám. Majd pedig az összes többi közeledési / érdeklődési kísérletnél durván és ellentmondást nem tűrően elhajtanám.
2022. máj. 22. 14:42
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
MÁR semmi közöd hozzá! A legszemetebb, ez a de azért legyünk barátok hozzáállás, ami a kést forgatja benned.
2022. máj. 22. 14:43
 5/16 anonim ***** válasza:
16%
Oké, nem működik 2 ember között a kapcsolat, aminek ezer oka lehet. Miért kell ezután úgy kezelni a másikat, mintha egy pszichopata gyilkos lenne?
2022. máj. 22. 14:51
 6/16 anonim ***** válasza:
69%

Azért mert felrúgja az egységet és képmutató módon érdeklődik!

Legyen már benne annyi tartás, hogy nem írkál pofátlanul!

2022. máj. 22. 14:54
 7/16 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam az ilyenekre mondani, hogy sehogy.
2022. máj. 22. 14:59
 8/16 anonim ***** válasza:
Oké, érzéketlen dolog ez szakítás után. De azért ezek a reakciók amiket írtok..
2022. máj. 22. 15:09
 9/16 anonim ***** válasza:
69%
#5: mert ha a másik fél korábban hozott egy engem is érintő döntést, akkor legyen nekem is jogom ugyanehhez, utólagos kéretlen kritika és nyafogás nélkül, ennyi.
2022. máj. 22. 15:09
 10/16 anonim ***** válasza:

A, Élvezi a szitut; B, Megbánta a szkítást.

Bármelyik lehet.

2022. máj. 22. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!