Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna, ha megkérdeznétek a párotokat, hogy benne lenne-e édes hármasban egy kolléganőddel, és veled, és rávágná, hogy igen?
Miért kérdeznék ilyet a pasimtól? Akivel unalmas a szex azt dobom. De ha mégis úgy döntök hogy az unalmas posványt akarom feldobni, azt +1 kolbásszal akarnám, nem nővel 🥒🍆
De provokációnak elment a kérdésed, szódával 😁
Szerintem te nem érted ennek az oldalnak a lényegét.
A válaszod is elment... Szódával.
A kérdésre válaszoltam. Azaz ha megkérdezném a páromat blabla...
Nem kérdezném meg plusz nőről, esetleg plusz kukiról, de méginkább dobnám, ha ilyenekre lenne szükségem mert annyira uncsi már az egész.
Na egészségedre 🥛
Erre mondják azt angolul, hogy "play stupid games, win stupid prizes" (azaz ha hülye játékot játszol, hülye lesz a nyereményed). Miért kérdeznék olyasmit, amire van olyan válasz, amit nem tudnék elfogadni... meg egyáltalán, olyan kérdést miért tennék fel, ami nem érdekel / én a magam részéről nem tartok okénak egy párkapcsolatban.
Ha nem én kérdezem, és megtudom, hogy nyáladzik vmi ismerősre vagy hármasban akarná vele csinálni, eléggé elszomorodnék és szakítanék, mert én monogám típus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!