Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól kérdezném, akik már szexeltek hármasban, hogy milyen hatással volt a kapcsolatukra?
Nálunk ilyen még nem volt, eszünkbe se jutott.
De az biztos, hogy utána minden megváltozna. Benne van a pakliban, hogy a kapcsolat rovására megy a dolog.
Izgató lehet, de nem hiszem, hogy ér ennyit.
Én véleményem. :)
Első válaszoló vagyok.
Ebben is van valami.
Tény, hogy az önbizalmam nulla és nagy igazság van abban, amit írtál.
Attól tartok, hogy ha meglátnám, hogy a párom jól érzi magát a másik nővel is, azonnal azt érezném, hogy én már nem vagyok neki jó. Érdekes azonban, hogy mikor erről beszélgettünk és megkérdeztem tőle, ő hogyan viselné, ha más férfi elégítene ki a szeme láttára, hirtelen ő is visszahőkölt.
Szerintem ez az ötlet maradjon csak gondolati szinten, mert a valóság kiábrándító lehet és a kapcsolat is rámehet igen könnyen. Ha nincs elég önbizalmad, hogy tudd Te vagy a legjobb és téged szeret, akkor hagyd. Ha meglátod egy másik nővel, tuti beleég a tudatodba, sose felejted el (főleg ha láthatóan élvezi is).
Egy ismerős pár kapcsolata ezért szakadt meg, mert hiába akarták mindketten, a pasi nagyon élvezte, a csaj nem, és utána a csaj képtelen volt arra, hogy lefeküdjön a párjával, a bizalom odaveszett, pár héte rá szakítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!