Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal eldöntöttük hogy szeretnénk kipróbálni hogy esetleg hármasban egy másik lánnyal is aki a barátnőm. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Persze én is benne voltam meg mindenki . Viszont ma tettünk egy próbát hogy csak csók én is a barátnőmmel is meg ő is a barátnőmmel.. Viszont mikor én láttam hogy ők csókoloznak olyan szenvedélyessen meg minden...hiába mondtam utána a páromnak hogy ez volt a probléma nem akartam lemondani mivel tartom a szavam meg ilyenek...de mit tegyek?2015. máj. 5. 21:42
1/24 anonim válasza:
Azt, hogy meggondoltad magad - azért az bebszna, ha ezt nem értené meg.
2/24 anonim válasza:
Szrintem ezt úgy döntöttétk el, hogy ő azt mondta hogy így lesz te pdig belementél.
De már nem tetszik. Mond meg neki. "Na öcsém, felejsd el ezt a fétised"
3/24 anonim válasza:
hogy egában legyen a dolog ha nem fújod le a 3-as attrakciót akkor csináltok egy következő alkalmat ahol +1 pasi lesz a felállás most meg +1 nő
4/24 anonim válasza:
Az a gond kedves,hogy féltékeny vagy. Mert szerelmes vagy. Ha meg fogja dugni a barinődet véged lesz,és a kapcsolatotoknak is.
5/24 anonim válasza:
Szánalmas vagy. Az vagy. Ha zavar, mond meg. Ha meg magyarázni fog, ki kell baszni. Ez most nem olyan, hogy megígértem, meg kell csinálni. Lépj vissza, ne légy idióta.
6/24 anonim válasza:
Teneked ez rosszúl esett?ha így úgy van akor mond el a párodnak mehfogja érteni ilyen esetekben meg szerintem van.kivételek igéretés igéret között.
7/24 anonim válasza:
A próbát elvileg azért tettétek, hogy még visszakozhass, ha nem tetszik a dolog, vagy nem? Mondd meg neki, hogy te nem vagy benne, és kész.
8/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.. Mind nagyon jó. Viszont nekem már ezt rossz volt látni.. már igy is csak azt látom magam elött ahogy a barátnőm csokolja..viszont nagyon szeretem és mindent meg szeretnék neki adni
2015. máj. 5. 21:54
9/24 anonim válasza:
Magyarul engedélyt adtál neki, hogy megcsaljon.. sosem értettem, ebben mi a jó. Akkor minek vagytok együtt, ha nem éritek be egymással? Egy párkapcsolat két emberről szól, ezért van ott a "PÁR" szó.
Szerintem ha már ennyit megengedtél neki ő nem adja lejjebb, én még azt is kinézném belőle h kidob téged ha ezek után kijelented h meggondoltad magad. Vagy csak szimplán megcsal, a hátad mögött.
10/24 anonim válasza:
A szeretet és behódolás két külön dolog. És te behódolsz neki. Ez a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!