Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mellű nők, nem féltek hogy mit gondol a párotok?
Nekem lógnak a melleim. Utálom őket. Az évek során viszont rájöttem, hogy nem sok mindent lehet vele kezdeni, szilikont sem akarok.
Akinek tetszik, az előtt nem kell takargassam. Úgyis látom az illetőn, ha nem tetszik neki a látvány. Eddig erre nem volt példa.
Az egyik pasim azt mondta, hogy az a fontos, hogy kié a mell, mert aki szeret, annak a leggyönyörűbbek lesznek.
Mindegyik lecserél pár ev mulva valamk mellesebb galambra. Ergo minek féljek meg mitol.
Ma pl egy c.gó tetkos dagadék asszonyt láttam shortban meg ciklamen felsobe passzirozva a háját es hogy majd' kiestek a pasik a kocsibol is. Ezeknek ez kell.
Én meg feladtam.
Kedves 11
A kosaras nő vagyok es bár nekem nincsen kapcsolatom, én sajnos biztosan tartanék ettől
De féltem... tizenévesen... azóta felnőttem és megértem. A melleim maradtak picik. És a párom is maradt.. immár 19 éve...
Annyira nem számít ez. Annyira de annyira nem... Nyilván ha érett felnőtt a párod. Ha megmaradt éretlen kisfiú szintjén akkor számít.. De te is még éretlen kislány szinten vagy ezekkel a gondolatokkal. Szóval majd benő mindenki feje lágya egyszer.
Amúgy érdekességképpen: mikor terhes voltam és szoptattam az A kosárból C lett. Nem undorodott, de nem is volt jobban megőrülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!