Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kis mellű nők, nem féltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis mellű nők, nem féltek hogy mit gondol a párotok?

Figyelt kérdés
Hogy hiába szeret így, miket gondol ha meglát egy nagyobb szép mellű nőt az utcán. Vajon sajnálja-e hogy neki ez jutott de végülis szereti? Férfiak válaszát is várom akik ilyen nőkkel élnek párkapcsolatban, illetve ilyen nőket hogy nem félnek e a párjuk nem szomorú e néha.?
aug. 6. 20:53
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
75%
Én nem a páromról gondolnám ezt, hanem rólad gondolom azt hogy hányadék gondolkodásmódod van, nem csodálom, hogy neked nem JUT értelmes nő.
aug. 6. 21:36
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem lógnak a melleim. Utálom őket. Az évek során viszont rájöttem, hogy nem sok mindent lehet vele kezdeni, szilikont sem akarok.

Akinek tetszik, az előtt nem kell takargassam. Úgyis látom az illetőn, ha nem tetszik neki a látvány. Eddig erre nem volt példa.

Az egyik pasim azt mondta, hogy az a fontos, hogy kié a mell, mert aki szeret, annak a leggyönyörűbbek lesznek.

aug. 6. 21:36
 13/36 anonim ***** válasza:
0%
Nem, mert nincs párom. Emiatt sincs. Aki az arcom láttán nem fordul el tőlem rögtön, az a deszkaságom miatt már mindenképp.
aug. 6. 21:39
 14/36 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom az enyém mennyire számít kicsinek. B, havi előtt egy gyenge C kb :D De őszintén, nem akarok nagyobb melleket, zavarna a sportolásban. Néhány ruhához néha jól jönne, de arra ott a push up, ha annyira ragaszkodom hozzá 🤷🏼‍♀️ Pasik terén: mindig jobban preferáltam, ha nem külsőségek miatt jött össze velem valaki. Persze, egy alap vonzalom kell, de az nem tart egyben egy kapcsolatot. A jó beszélgetés, közös érdeklődés, tervek, hasonló humor... Stb sokkal inkább. Ha ezek rendben vannak, szerintem elég kevés értelmes férfi akad fent a kosárméreten. Nekem pedig mindigis ez volt a célcsoport, onnan is választottam férjet magamnak.
aug. 6. 21:42
 15/36 anonim ***** válasza:
73%
Ismerem a páromat. Jobban szereti a kis melleimet mint én magam, emellett nem mellmániás mint te. Szerencsémre nem egy ösztönlény.
aug. 6. 21:59
 16/36 anonim ***** válasza:
26%

Mindegyik lecserél pár ev mulva valamk mellesebb galambra. Ergo minek féljek meg mitol.

Ma pl egy c.gó tetkos dagadék asszonyt láttam shortban meg ciklamen felsobe passzirozva a háját es hogy majd' kiestek a pasik a kocsibol is. Ezeknek ez kell.

Én meg feladtam.

aug. 6. 22:02
 17/36 A kérdező kommentje:

Kedves 11

A kosaras nő vagyok es bár nekem nincsen kapcsolatom, én sajnos biztosan tartanék ettől

aug. 6. 22:06
 18/36 anonim ***** válasza:
76%
17 Csak akkor tart ilyesmitől egy nő, ha nincs önbizalma. Az önbizalom pedig a legformásabb kebelnél is szexibb. ;)
aug. 6. 22:14
 19/36 anonim ***** válasza:
47%

De féltem... tizenévesen... azóta felnőttem és megértem. A melleim maradtak picik. És a párom is maradt.. immár 19 éve...

Annyira nem számít ez. Annyira de annyira nem... Nyilván ha érett felnőtt a párod. Ha megmaradt éretlen kisfiú szintjén akkor számít.. De te is még éretlen kislány szinten vagy ezekkel a gondolatokkal. Szóval majd benő mindenki feje lágya egyszer.

Amúgy érdekességképpen: mikor terhes voltam és szoptattam az A kosárból C lett. Nem undorodott, de nem is volt jobban megőrülve.

aug. 6. 22:20
 20/36 anonim ***** válasza:
34%
A lepotntozo kimehetne az utcára megnézni a kontexteket. Ez megy.
aug. 6. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!