Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szegyellem a parom elott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegyellem a parom elott a hazunk mert hiaba takaritok, nem tul tiszta. Mashogy fog engem latni ha behivom es latni fogja miben elek? Vagy ha akar engem nem fogja ez zavarni?

Figyelt kérdés

Még itthon lakok nem volt még nalunk, nem is lesz csak ha egyedul vagyok itthon. De ez sem biztos mert szegyellem a hazunk. De nem is a hazunk szegyellem, hanem azt hogy en hiaba takaritok ha a tobbiek nem. Mar nem tudok rendesen kitakaritani..nem tiszta a haz. A szobamban egy porszem sincs mert ez az enyem, tisztan tartom.

De a furdo sosem volt takaritva gyerekkoromban azon kivul hogy fel lett mosva, es en ezt mar hiaba akarom kitakaritani meg hiaba takaritok..nem lesz tiszta. A csempe le van szakadva, a mennyezet is log, a csap kornyeke koszos es nem jon mar le semmivel..nem szep, nem tiszta en ezt szegyellem elotte..mert az o csaladja nagyon tiszta.

Felek hogy azt fogja hinni koszos csaladbol szarmazok, ami kicsit igaz de en probalok takaritani..

Amugy nagyon igenyes, tiszta lany vagyok, szokta is mondani mennyire odafigyelek mindenemre es hogy ezt mennyire szereti bennem, ezt mindegyik baratnom mondta mar nekem hogy amikor még nem is ismertek amint ram neztek a tisztasag arulkodott rolam es hogy ez milyen ritka hogy valaki ennyire tiszta. Tenyleg kész patika vagyok. Szoval nem hiszem hogy emiatt koszosnak fog engem gondolni hogy ilyen a hazunk mert latja rajtam hogy en tiszta vagyok.

De azert elgondolkodtam ezen..tenyleg szegyellem a furdot be menne oda nagyon felnek mit gondol utana rolam ha ki jon onnan szerintem neki is kinos lenne nem csak nekem.

Mit gondoltok errol az egeszrol?

júl. 31. 16:51
 1/7 A kérdező kommentje:
Amugy en vagyok a lany, o a fiu. Kicsit felreertheto a leiras.
júl. 31. 16:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg szeret, akkor nem fogja érdekelni. Ha meg zavarja, akkor meg nem a te embered.
júl. 31. 16:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudod tenni, hogy elmondod neki, amit itt leírtál. Aztán majd eldönti, hogy ezek után is szeretne-e hozzátok menni vagy sem.

Én már sokat láttam, tudom, hogy vannak iszonyat igénytelen emberek. Meg nem is feltétlen igénytelenség, hanem betegség már egy bizonyos szintű kuplerájban élni.

júl. 31. 16:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kerdes hogy hozzad ragaszkodik vagy a hazhoz. Ebbol legalabb kiderul.

Ha szeret teged,szeret akkor is,ha lepusztult koszos a hazatok. Ezt tapasztalatbol mondom. Ne idegeskedj .

júl. 31. 17:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne tudd meg, milyen volt a lakásunk, ahol a szüleimmel laktam. Nagyon szegények voltunk, 20-25 éve semmi nem volt felújítva. Ráadásul apám alkoholista volt, anyám mentális beteg, így egyikük sem takarított egyáltalán. Sőt anyám "gyűjtögető" is volt, de nem szép vagy értékes dolgokat, hanem minden szemetet megtartott.

Nem bírtam egyedül sem anyagilag, sem erőmmel. Mégis "kellettem" a partnereimnek, mert muszáj volt néha eljönniük.

Egyikük 20 éve a férjem.

júl. 31. 17:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én utálom az ilyen házakat megmondom őszintén. Egyik pasim ilyen volt. Ő maga tiszta volt de a ház egy merő retek kupleráj miegymás. Átmentem hozzá persze mert szerettem de ezek a fajta találkozások ritkák voltak. Inkább hozzánk jöttünk. Ha nálatok ez megoldható menjetek a párotokhoz. Ezt persze mond el neki miért nem akarod haza vinni ne hogy mást higyjen.
júl. 31. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Az asszonyéknál sem volt patika, az alkoholista apja bebaszva döglött egy vackon mindig díszletként, és rumli mindenütt, de immár 30 éve a feleségem... Ne aggaszd magad ezen.
aug. 2. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!