Mit tegyek ha szégyellem magamal vinni a testvéremet bulizni de sajnos legközelebb is jönni akar?
Mondd meg bàtyàdnak, hogy értelmes, szerető baràtnőt nem bulihelyen fog talàlni. Keressen egy hpbbit magànak, akàr gyöngyfűzéstől a karatéig bàrmit, ott ismerkedjen.
Egyébként miért probléma, hogy csak sörözik?
Ja, egy kicsit gonosz vagy igen.
De gondolom mikor majd 40 évesen tele lesz pénzzel akkor jó lesz.
Nem lehet kizárólag arra építeni az életed mi ciki és mi nem.
Fogalmam sincs a bátyjádnak mi lenne a jó, tréningezni, esetleg hagyni hogy magától váltson irányt vagy bármi, de az az egy biztos, hogy alapjaiban kéne máshogy közelítened a témához.
És igen lehet, hogy ezt nem lehet két lépésben elintézni mint oly sok mindent.
Teljesen megértem a helyzeted. Kegyetlen lehet, hogy csak sört iszik, és azt is csak mértékkel, nem hajlandó szétcsapni magát.
Borzalmas lehet.
Inkább nektek kellene szégyellnetek magatokat,hogy isztok es peldát venni tőle,hogy alíg iszik.
Miért kellene egyáltalan innia????
Én mar attol is rosszul vagyok,ha egy pasi sort iszik.
Nagyon butus vagy!
Én a helyedben felnéznék bátyámra és inkább tanulnék tőle visszafogottabb életet élni.
Nekem volt harom "vagány" szerelmem is de egyik sem ivott soha alkoholt.
Jobban tiszteld tesód.
Azért legyél büszke rá,mert ő nem,olyan,mint a tobbi!
Nem issza le magát és áll össze mindenkivel.
Segítsd őt abban,hogy elengedje magát és örülj neki,hogy végre jól érzi magát!
Kis gonosz...
Gonosz vagy. És nőjj is fel.
Semmi ciki nincs abban, hogy csak sört iszik. Mondok valami iszonyat meredeket: van olyan barátom aki egész este üdítőt iszik :O és nem kísérőnek, hanem magában. Mint valami óvodás, undorító. (iróniát tessék érzékelni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!