Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 2 hétre elutazom, sajnos a...

2 hétre elutazom, sajnos a kutyámat nem tudom magammal vinni mert repülővel megyek így a szüleimnél lesz addig. Milyen fontosabb dolgokat írjak fel nekik pontokba szedve, mikre figyeljenek oda?

Figyelt kérdés
2018. szept. 10. 11:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet én is csináltam :) de én csak egy hétvégére utaztam el.

Panelból panelba került addig.

Felírtam a séta időpontjait, és az etetését.

Felírtam miből mennyit és hogyan mérem a reggelit vacsorát. Felírtam evés után fontos a pihenés neki, így azzal nagyon szigorúan bánjanak. Azt is, hogy nasiként mit és mennyit adhatnak, ha akarnak.

Telefonon tartottuk a kapcsolatot, de minden jól ment.

Felírhatod a.séta menetét, hogy kakizacsit használjanak, hogy mik a napi tulajdonságai. Az enyém pl az esti séta után kéri a szárított halacskáját.

Mindent írj fel, ami nem is annyira fontos talán ;) hogy könnyebb legyen rájönniük mit vár vagy szeretne a kutyus.

2018. szept. 10. 12:11
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Napirend.

Kajáját gondolom, viszed, szóval azon nem kell filózniuk, hogy mit adjanak neki.

Állatorvosok telefonszáma, ha esetleg történne valami.

2018. szept. 10. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!