Merjek cicát vinni a házhoz? A szálkás tacsim sajnos elrendezte a cicánkat, nem tudom, hogy egy kölyökmacskával hogyan viselkedne.
Figyelt kérdés
Eddig is volt már néhány "zsákmánya", de azok idegen macskák voltak.
Teljesen ki vagyok bukva, nem gondoltam, hogy ez lesz... :(((
(Az állatok kizárólag az udvaron vannak, nem jöhetnek a házba.)
2010. nov. 9. 11:51
1/8 anonim válasza:
Szerintem bármilyen macskát viszel haza tuti,hogy kicsinálja :(
Elégedj meg a kutyussal...
2/8 anonim válasza:
Ilyen körülmények mellett felelőtlenség lenne cicát tartanod.
3/8 anonim válasza:
Ha már ölt macskát, akkor nagyon nehéz kivenni belőle ezt az ösztönt, mert már sokszor volt sikerélménye.
És ha eddig nem tudtad megakadályozni, akkor te sem vagy azon a szinten, ahol ezt kezelni tudnád.
Tömören: NE
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. nov. 9. 12:11
5/8 anonim válasza:
Nagyon kitartó és határozott neveléssel lehene erről leszoktatni és csak akkor, ha téged valóban vezérnek fogadna el. De ehhez már komoly gyakorlat kell. Szerintem is, ha eddig nem tudtad megakadályozni a vérengzést, akkor ne kísérletezz tovább, csak szeresd a tacsit!
6/8 anonim válasza:
Tudod kivel kisérletezz...
Vigyél haza próbaként egy kaukázusit, hogy kijön-e a tacsiddal...?
7/8 A kérdező kommentje:
Te meg látogass meg minket próbaként, hogy a cc-m mit szól hozzád...
2010. nov. 9. 18:07
8/8 anonim válasza:
Kísérletezgess csak magaddal.
Hozzánk egyébként jöhetsz, mert a mi kutyáink sem macska-, sem kutya-, sem emberevők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!