Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi csináljak, ha a lány fel...

Mi csináljak, ha a lány fel akar jönni hozzánk, de é meg szégyellem a lakásunkat?

Figyelt kérdés

Ma találkoztam volna egy csajjal, de mivel ilyen fos az idő, ezért áttettük a dolgot holnapra. Viszont a csajszi azt mondta, hogy ne aggódjak, ha holnap is ilyen fos idő lesz, akkor szívesen feljönne hozzám...

Viszont én még a családommal élek, ráadásul egy kisebb panelba. Nem vagyunk valami gazdagok. Mamám velünk él, mivel gondozni kell folyamatosan. Anyukám és Apukám meg itthon van egész nap, mivel home officeba dolgoznak. Apámmal van közös szobám.

Mit tudok csinálni? Konkrétan egy szabad zug nincs a lakásban, ahol kettesben tudnék lenni a lánnyal. A falak vékonyak, minden beszéd kihallatszik. Plusz a látvány, hogy ennyien össze vagyunk, zsúfolva egy kis panelba... Ami ráadásul elégé lepukkant. Hát elég nyomasztó. Ha ezt észreveszi a lány sírva fog elrohanni. Milyen alternatívát tudnék kitalálni, hogy elkerüljem azt, hogy feljöjjön hozzánk?

2021. márc. 15. 15:45
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ja és 23/F vagyok. A lány is.
2021. márc. 15. 15:46
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
szerintem mondd el, hogy szűken vagytok, otthon dolgoznak a szüleid, nem tudnátok beszélgetni kettesben, pedig te azt szeretnél - nincs ebben semmi gáz. Bátorság!
2021. márc. 15. 15:59
 3/16 anonim ***** válasza:
18%
Mondjuk ennyi idősen el tudnál költözni. De egyébként annyit tudsz tenni hogy előre elmondod neki mindezt. Normális lány nem fog elhagyni.
2021. márc. 15. 16:16
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
A lakásod nem a személyisége része. Nincs mit szégyellni rajta.
2021. márc. 15. 16:51
 5/16 anonim ***** válasza:
29%
Hat azért ez elég gaz, hogy apáddal vagy egy szobában! Öreglányt miért nem adjátok be az öregek otthonába? 23 évesekrol beszelunk! Haho emberek! Az a minimum, hogy egy ilyen korúnak külön szobája legyen, a lányok szegyenlősök, és nyilván veled akar lenni. Ezért megy fel hozzad, de az oregcsont jajjgatasa meg anyadek léte lerombolja ezt. Raadasul ha megtudja h apaddal élsz 1 szobába soha többe nem látod a csajt. Be ne valld neki ! Fel ne vidd magadhoz! Vegyél ki tenyleg egy szobát vagy a kocsidban esetleg? Vagy a csajnal, mondd azt neki h nalatok mindenki otthon melozik home officebol ezért jottel el te is h ne zavar D őket de vegyél ki egy szobát vagy kocsi v csaj szobája. Johetnek a lepontozasok, nem a kérdező anyagi helyzetével van a gond hanem h nincs egy külön elszeparált szobája sem ahol a csajjal nyugodtan beszelgethetnenek. Raadasul meg egy temetőszökevény jajjveszékelései is rontják az összképet!
2021. márc. 15. 17:01
 6/16 anonim ***** válasza:
50%
6 vagyok! Bocs ha nyers voltam, arra akartam célozni, hogy mamad láthatóan nem fér el nalatok a panelba, és a család rovasara megy, hogy ott el a nyakatokon, ezért nincs saját szobad , tered, apaddal élsz. Ezért kell otthonba adni, addig meg ne vidd haza a csajt!
2021. márc. 15. 17:06
 7/16 anonim ***** válasza:
42%

6-os menj a vasporos pokolba!

Kérdező! Ismerkedjetek, beszélgessetek, járjatok - kialakulhat a szép szerelem. Nem lesz ítéletidő holnap. És ha kibontakozik a szerelem, együtt megoldjátok a gondokat.

2021. márc. 15. 17:08
 8/16 anonim ***** válasza:
92%

6-os elég nyersen fogalmazott, kicsit bunkón, de igaza van. Különösen abban értek egyet, hogy enyhén szólva nem ideális a helyzeted. Így, hogy mindenki folyton otthon van és nincs egy kis zug ahova elvonulhattok, nem hiszem, hogy felmenne hozzád bárki és ez párkapcdolatban is probléma lesz. Főleg, ha eleve szégyelled.

Mondjuk én azt nem értem, hogy apukáddal miért kell egy szobában lennetek. Biztos megvan az oka, hogy miért van ez így nálatok, de a közeljövőben én gondolkodnék a külön élésen, akár lakótarsakkal.

Nyugodtan mondd meg a lánynak, hogy nem ideálisak otthon a körülmények, nem tudnátok kettesben lenni ezért találjatok ki mást.

2021. márc. 15. 17:21
 9/16 anonim ***** válasza:
26%
6-osnak igaza van!!! Beszeld meg a lannyal es keressetek egy szobat,ami kiado orakra!!
2021. márc. 15. 18:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezzel kínlódtam én is ennyi idősen, nem volt egy saját zug, semmi, aztán jött egy lány, szerencsére szimpatikusak voltunk egymásnak, megértette a helyzetet és összeköltöztünk egy albérletbe 2 hónap ismertség utan, ezt a lakást pár év múlva meg is vásároltunk, együtt közös erővel, és már 3 gyerkőcünk van :)

Szóval ha jól alakul a dolog a lánnyal és komoly akkor össze is költözhettek később

2021. márc. 15. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!