Szégyellem, hogy nincsenek barátaim 22 évesen (22F). Mihez kezdjek?
Nálam is ez van :D Üdv a klubban.
21f
Nem vagy lekésve semmiről. Nyugi, még fiatal vagy.
Nekem igazán jó barátaim kb. 18 éves koromtól lettek. Előtte sajna csak felületes haverságban voltam pár osztálytárssal. Az ilyen közös "lógjunk együtt" programok meg hatalmas bulizások a barátokkal kimaradtak a diákéveimből. Valahogy én sem jöttem ki annyira jól a korosztályommal. Zárkózott voltam. Általános suliban csúfoltak is, ez nyilván nem tett jót az önbizalmamnak. Valószínűleg Veled is hasonló a helyzet.
Kevés embert engedek közel magamhoz, de nekem ez is elég, hogy 1 kezemen meg tudom őket számolni. Kihasználós, hamis, kamuzós emberekre nincs szükségem. Csak komoly, rendes emberekre akikre számítani lehet, és ez oda-vissza működik.
40/N
(Utolsó vagyok) Neked pedig azt javaslom kérdező, hogy légy nyitott, ne görcsölj rá a témára mert annál rosszabb lesz. Muszájból ne barátkozz, csak azért hogy legyen valaki haverod. Gondolom barátnőd még nincs , ha gondolod szerezz egyet, és már nem is hiányoznak annyira a barátok. Fiúként könnyebb dolgod van, mert altalában ők kezdeményeznek. És ha nem jössz be neki akkor sincs semmi.
18/L
Nekem sincs egyetlen barátom sem, párkapcsolatom sincs. Három felszínes haverom van, velük szoktam időnként lógni. Igyekszem folyamatosan lefoglalni magam, nagyon sok programot csinálok magamnak egyedül (pl. szeretek sétálni, akár 8-10 km-eket is, ez egyedül is nagyon jó stb.).
Sajnálom, ami veled van! Néha nekem is van olyan időszakom, amikor sokáig senkivel sem beszélgetek "értelmesen". Ilyenkor kb. a nap eseménye, amikor a pénztárosnak köszönök a boltban.
Szeretnék egy olyan barátot, akivel mindent megbeszélhetek és megbízhatunk egymásban, és persze majd egy barátnőt is. Régebben kavartam néhányszor, de eddig képtelen voltam komoly kapcsolatot kialakítani.
Nincs semmi szégyellnivaló a helyzeteden, ne aggódj! Van olyan ismerősöd, akivel régebben jóban voltál és szimpatikusak voltatok egymásnak? Szerintem vedd fel vele a kapcsolatot, nincs vesztenivalód. :)
Sok sikert Neked! Ne feledd, nincs ezen semmi ciki vagy szégyellnivaló. Semmi baj nincs veled. Legyél elégedett magaddal. Remélem, hogy hamarosan jobb kedved lesz!
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!