Ki az akinek nincsenek barátai? és kinek van szüksége arra hogy kiírja magából a bánatát?
írj:) bár 16 évesen nem hiszem hogy tudok segíteni egy 23 évesnek mert valószínüleg más fajta problémáink vannak
írjatok
Nekem például nincsenek barátaim.Amit leginkább annak tudok be hogy a körülöttem lévő emberek túl egyszerűek,kicsinyesek.Bár ez általában nem szokott zavarni mert eléggé introvertált vagyok ezért szeretek egyedül lenni de azért magányosnak lenni nem .
18/f
Barátaim ugyan vannak csak magammal nem vagyok megelégedve. Hát igazából a legfőbb problémám h van túlsúlyom. És nem én nem az a tipikus ember aki nincs semmi csak mondja. Nem én tényleg túlsúlyps vagyok.
179cm és 81-82kg. Le szeretnék fogyni. A második problémám a fogaim. Nagyon nagy a rés köztük és lehet h lesz fogszabályzóm.
De olyan átlátszó. Na és a hajamat szeretném megnöveszteni úgy olyan hátam közepéig érőre. Na most h leírtam kaphatok bíztatásokat?
kedves 6os
van pár telt ismerősöm. van olyan aki csúnyácska és van olyan akit kifejezetten szépnek találok.
akit csúnyának gondolok sosem mosolyog, mindig mogorva fejet vág és bunkó, lekezelő stílusa van
akit szépnek találok, lehet hogy L-es ruhákat hord, de kedves, mosolygós, segítőkész és ezért szimpatikus
ezzel azt akarom üzenni, hogy ha mosolyogsz, általában kedves vagy akkor nem nagyon számít a túlsúly:)
azért írtam hogy "nem nagyon" mert valamennyire mégis számít. az egészseéged miatt.de ehhez a témához már nem tudok hozzászólni mert nem vagyok benne annyira jártas
fogaidról annyit, hogy lesz fogszabid és ezzel meg is lesz oldva a probléma:) kpzeld nekem most van másodjára fogszabim:) de nem átlátszó
amúgy én is növesztem a hajam, most jelenleg mellig ér éppenhogy
amit próbálok vele csinálni: kevesebbszer mosom, nem teszem ki hőnek
esetleg kipróbálhatnád a ricinusolajat mint pakolást
én inkább csak szempillára használom, ott teszi a dolgát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!