Azt érzem, hogy azért nincsenek barátaim mert irigyek rám? Csendes vagyok és normálisnak érzem magam. Mi lehet? Sosem dicsekszem. Annyira irigyek, hogy kerülnek.
Figyelt kérdés
2017. júl. 17. 08:16
4/11 anonim válasza:
Biztosan így van.
Mi is csak irigykedni jöttünk ide.
6/11 anonim válasza:
Tegnap még beképzelt voltam, ma már tökéletes!
7/11 anonim válasza:
És mire irigyek? Az egódra?
Azért nincsenek barátaid, mert egy gyakoris troll vagy, és sosem hagyod el a házad.
8/11 anonim válasza:
Nekem egy olyan "barátnőm" fejtegette mindig, hogy irigyek rá az emberek, meg senki nem szereti, aki elviselhetetlenül sokat pofázott magáról, csak magáról, ő, ő, ő. Ő is csendesnek és normálisnak látta magát, pedig nem volt az.
9/11 anonim válasza:
Tetszik a logikád (így nem kell magadba nézned, keresheted másokban)
10/11 anonim válasza:
Attól, hogy normálisnak érzed magad, még nem biztos, hogy az vagy:))
Meg tudod, ha nem barátkoznak egy emberrel, annak nem az az egy oka, hogy "nem normális", gondolom ha nem lennél normális, akkor a zárt osztályon lennék.. ezért sem értem a szóhasználatod:))
A magányossághoz még lehetsz normális, azonkívül lehet barátságtalan/ellenszenves vagy. Senki sem fog a nyakadba ugrani, ha te nem barátkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!