Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Suggarbaby kapcsolatból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Suggarbaby kapcsolatból szerelem, vagy szerelmből suggarbaby kapcsolat?

Figyelt kérdés
Volt veled ilyen?
2024. júl. 27. 17:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10.

Azért mert valaki szegény még nem koszos, igénytelen.

De amúgy jogos, mert nem vagyok okos, nincs munkám se, a családom defektes.

De szép vagyok és fiatal. 2 éve kondizom is, úgyhogy ha felveszek egy rövidnacit meg egy toppot mindenki tátott szájából folyik a nyál ha megyek az utcán. Erről annyit, hogy mennyire érdekel bárkit is a csóringer családi háttér.

És csak ő tudja, hogy milyen helyzetben vagyok igazából. Mások nem. És előtte nem is szégyellem,mert ő azt mondta nekem, hogy egy adott állapoton amiről én nem tehetek, nincsen semmi szégyelnivaló.

Sőt. Azt mondta néha irigyel engem. Mert hiába az anyám egy alkesz. Tudok vele beszélgetni, ha akarom meg tudom ölelni... Viszont neki az anyukája már régen meghalt.

2024. júl. 28. 09:40
 12/15 A kérdező kommentje:

De nem leszek kitartott.

Szeretem őt. És elképesztő flash hogy ő minden kívánságomat csettintésre tudja teljesíteni,és őszintén szeret engem...

Sose éreztem még ilyet.

Nap közben dumálunk messengeren, de mikor végre együtt vagyunk csak ölelem és szorítom őt. És ő is engem. Közben a fülembe suttogja, hogy egész nap rám gondolt...

De én önmagam vagyok. Akkor is ha szeretek valakit és e miatt elbutulok. Én is rá gondolok egész nap. De nem lehetek kiszolgáltatott

2024. júl. 28. 12:00
 13/15 anonim ***** válasza:
oké
2024. júl. 28. 16:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Márpedig kiszolgáltatott leszel. Elhiszem, hogy baromi jól nézel ki.De a szépség nem minden!

Ha már ennyire csettintésre megy minden,akkor képezd magad! Majd ő fizeti a költségeket.

2024. júl. 28. 21:55
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

De mi a kérdésed? Te "szerelmes" vagy, ez érthető, igényes, művelt, legalábbis hozzád mérve az, van pénze, és a leírtak alapján még normális is, emberi érzelmekkel. Nem írtál semmit a kislány anyjáról, miért nem ő neveli? Belezúgtál, és még az is lehet nálad hosszútávon is működne ez, fel tudnál rá mindig nézni.

De ne legyenek illúzióid, ő nem "szerelmes" beléd, és nem is lesz az. Csinos vagy, feszes, fiatal, és kb. istenként nézel fel rá - neki úgy tűnik ez most elég. Lehet, hogy pár hónap után rád un, de ha szerencséd van hosszabb távon is jó leszel neki, ha pl. most olyan életszakaszban van, hogy a munkája és a gyereke miatt nincs ideje normálisan ismerkedni, vagy elege van a pénzéhes "pótanya" jelöltekből, az idenekkel történő lélektelen kúrásnál meg eggyel magasabbra vágyik - hát ez vagy te.

Arra vigyázz, hogy amint elmúlik részedről ez a naiv, őszinte rajongás le fog pattintani, mert hisztire és követelőzésre pont nem vágyik valószínűleg.

Élvezd ki, de ne építsd erre a jövődet. :-)

2024. júl. 29. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!