Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Suggarbaby kapcsolatból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Suggarbaby kapcsolatból szerelem, vagy szerelmből suggarbaby kapcsolat?

Figyelt kérdés
Volt veled ilyen?
2024. júl. 27. 17:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Amikor egy nyomorgó qrva álmodozik...
2024. júl. 27. 18:20
 2/15 A kérdező kommentje:
Akkor ezt léci véleményezzétek.
2024. júl. 27. 18:29
 3/15 A kérdező kommentje:

Megismerkedtem egy pasival a játszón. A húgomtól 1 évvel idősebb a lánya és összebarátkoztak. Mi is beszélgettünk és nekem ő nagyon érdekesnek tűnt, mert nem ismerek olyan embert mint ő. Ő elmúlt 40 éves, de úgy ki van gyúrva mint egy testépítő, közben meg olyan jóképű pasi, mint valami férfi modell. És vicces, mindig megnevettet, ugrat állsndóan, de közben kedves.

Pár találkozás után a játszón, felmentünk hozzájuk a lányok játszottak. És nagyon szép lakása van. És nagyon meglepett, hogy nem nyomul. Mert rám mindig mindenki nyomul, tolakszik. Később mikor beszéltünk erről, azt mondta hogy nem érti ezen mit csodálkozok, mikor a fullos testem és szép arcom forronaciban, topban, műszempillával mutogatom a világnak. Ennek az üzenete, - buta pi csa vagyok, csípj fel és ba ssz meg-

Na szóval ő nem nyomult, csak udvarias volt. Aztán a lányok kitalálták, hogy pizsipartizni akarnak. Felhívtam anyát, hogy had maradjunk itt. Erre beszélt vele a pali, mert kiderült hogy ismerik egymást, és anya egyből beleegyezett.

Én meg kérdeztem hogy ezt hogy? Ő meg ezt mondta-nem szeretnélek megbántani... de anyukád egy szakadt alkesz. Ismerem őt, ahogy engem is ismer mindenki itt a környéken.

Kú rvára szégyelltem magam.

Ezután elmeséltette velem, hogy hogyan élünk. Én meg elmondtam, hogy 1 szobában lakunk, anya vagy iszik vagy alszik, a húgom apja havi 1x jön haza mert külföldön dolgozik és a húgom csak akkor eszik, ha én csinálok neki kaját.

Először csak nézett. Utána nagyon mérges lett láttam az arcán, aztán fújt egyet és azt mondta, hogy itt nálam nem kell csinálnod semmit se. Aztán rittyentett egy olyan vacsit, hogy kicsit paraszt módon kicsúszott a számon, mikor ettük, hogy-ez kú rva finom baz meg... - erre nevetett a lányával, mert hogy ez a lánya kedvenc kajája is.

Szóval ott aludtunk.

Pár nap múlva felhívott és elmentünk fagyizni. Aztán fel hozzá és csókolóztunk... És le is feküdtem vele. Azóta csak rá gondolok. Megőrülök amikor nincsen velem és dolgozik.

4 hete minden nap talizunk.

És akkor pár napja elmondtam neki, hogy akárhova elmegyek dolgozni, ott vagy át akarnak ba szni a pénzzel, vagy a többi csaj tesz alám. Erre ő levezette, hogy ez logikus eredmény engem ismerve, mivel a korom miatt egy átlag munkáltató kihasználható butát lát bennem. A dolgozó nők, anyák, meg nem tűrik ha egy 10 pontos nőtársuk a kollégájuk és minden pasi nekem teper, nem pedig nekik és ezért fúrtak meg.

És akkor elmondta, hogy szeret velem lenni és nem kell tovább alpári emberekkel lennem, sem otthon sem a munkahelyen...feltéve ha nekem nem para az életkora és ugyanaz a kedves ember maradok aki eddig. Én pedig elsőre fel se fogtam mit ajál fel és annyit mondtam, hogy te nem vagy öreg és nevettem. Csókolóztunk aztán mosolygott, majd eltolt magától és azt mondta, akkor az enyém vagy. Én meg mondtam igen. Aztán dugtunk.

Utána elmentünk kajálni majd vásárolni és vett nekem cipőt, ruhákat, csomó bugyit, zoknit,farmert amit előszőr megpróbáltam visszautasítani és meg is, lepett, de ő hozta és kész. Aztán moziba mentünk én meg mondtam neki hogy én nem vagyok kú rva ugye tudod? Én nem ezért vagyok veled.

Tudom csajszi, de most nekem van lóvém, neked meg nincs, ki tudja pár év múlva lehet fordítva lesz. Aztán röhögtünk és csókolóztunk.

2024. júl. 27. 18:31
 4/15 A kérdező kommentje:
Meg befizetett egy nyaralásra. Szeptemberben megyünk. Mert hogy nekem a nevem Petra és hogy nem tudtam hogy ez egy világhírű ősi város neve. Full ledöbbent ezen, és utána meg kellett néznem vele az indián Joe 3at vagy mit hogy lássam a várost amiről a nevem kaptam. Ezért Oda megyünk, oda visz, hogy Élőben is megnézzük, honnan szârmazik a nevem 🙂
2024. júl. 27. 18:34
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Oke
2024. júl. 27. 18:44
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Neked nincs barátnőd akinek ezt elmeséld? Vagy skizo vagy?
2024. júl. 27. 19:02
 7/15 anonim ***** válasza:
indián Joe : D
2024. júl. 27. 21:54
 8/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2024. júl. 27. 22:22
 9/15 anonim ***** válasza:
Nemsokára verni fog. Az ilyeneknek ára szokott lenni. Se munkád nem lesz semmid. Tipik hülye életképtelenekre mennek rá az ilyenek.
2024. júl. 28. 05:52
 10/15 anonim ***** válasza:
Persze, egy modellkülsejű, jómódú férfinek pont valami tanulatlan, igénytelen, koszos, műveletlen, munkanélküli félanalfabéta kellene, egy csóró, alkesz, proli családból. Józanodj ki, kispajtás.
2024. júl. 28. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!