Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elengedni azt ami sosem volt igazán az enyém?
Sose tudtam hova tenni ezeket a “pár hétig hónapig beszélgettünk, azóta szerelmes vagyok” kifakadásokat és siránkozásokat, főleg ha nem kölcsönös.
Semmi olyan nem történt, te magad írtad hogy semmi komoly. Akkor mégis mit sír a szád, hogy szerelmes vagy? A szerelem nem ilyen. Ez egy sima fellángolás, te már előre elképzeltél valamit, beleélted magad valamibe, aminek semmi biztosítéka nem volt. Nőlj fel.
Olvasnod,nézned kellene az önfejlesztő könyveket,videókat.
Azokban van a válasz.
Azért nem tudod elengedni, mert te már beleélted magad, és úgy érzed hogy végzetszerű a találkozásotok.
Ez csak az érzés része. Még rengeteg dolognak kell stimmelni egy kapcsolathoz, pl jövőbeli célok. Lehet, hogy te mondanád rá, hogy szereted, de nem egyféle jövőt akartok, és ezért te engeded el.
Szóval hiába vagy szerelmes, hiába hiányzik, ez még csak egy dolog a sokból, de itt már nem kölcsönös. Szerintem ne sajnáld, lépj tovább, és olyat keress, akivel szeretnétek egymással lenni, és nem ez a gyötrődés megy.
Én is szerelmes vagyok egy lányba. Ő álmaim nője. Nem fogod elengedni tudni őt soha, mindig is az álmaid közé tartozik majd. Elérhetetlen.
Csak annak van végleg vége amit magadban feladtál!
ezt ne feledd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!