Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nehéz elengednem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz elengednem egy olyan embert, akivel nem is igazán voltunk együtt?

Figyelt kérdés
Laza kapcsolat volt, par honapig tartott. Hónapok óta ki akartam szállni, es a karantén alatt ra is szantam magam. Mikor o is azt mondta hogy lépjünk tovább, mar meggondoltam magam.. Es most nagyon hianyzik. Találkoztunk azota egyszer.. Par napja.. Tudom, hogy ez nem mehet tovabb, mert nekem nem volt megfelelo a helyzet.. De ezt nem ertem meg, hogy miert sírok utána miközben tudtam, hogy nem lesz komolyabb.
2020. máj. 30. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan jártam a minap, csak egy sokkal rövidebbel. Elkezdtél kötődno, valami miatt mégis úgy érezted, hogy ez részedről lehetne több. Átérzem, nekem is bitang rossz.
2020. máj. 30. 14:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert a laza kapcsolat sem teljesen érzelem mentes és kialakult a kötődés. Ugyanígy jártam, nem tudtam elengedni, mindig visszamegyek hozzá. Ugyanígy van ő is velem.
2020. máj. 30. 14:28
 3/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Igen, sajnos ez annak rossz, akinek vannak érzelmei a másik felé, nálad ez közben valószínűleg kialakult. Mindig nehéz egy kapcsolatot feladni, az idő meg csak tovább bonyolítja. Majd lesz más, akivel kölcsönösen szeretni fogjátok egymást.
2020. máj. 30. 14:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Magamat marcangolom, hogy nem voltam eleg jó. Nem tudtam megfogni a személyiségemmel. Megorjit a tudat, hogy most jobbat fog találni es könnyen elfelejt. :(
2020. máj. 30. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Majd te is talalsz magadnak olyat, akinek te kellesz.
2020. máj. 30. 16:38
 6/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem azért nem tudtad megfogni, mert baj van veled, hanem azért, mert nem voltatok egymáshoz valóak, ő nem értékelt téged és így meg nincs is értelme. Nem szabad sajnálni egy olyat, amiben tudod, hogy a másik fél nem szeret vagy nem fogad el. Tudom nehéz ez és hol van az, aki neked való pár, de az a helyzet, hogy ez jön magától, siettetni nem tudod, ismerkedj és kialakul, lesz olyan hidd el, én is voltam ilyen helyzetben.
2020. máj. 30. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!