Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, nem érdemlem meg?
Adott a barátnőm, másfél éve vagyunk együtt.
Nekem előtte volt egy két éves kapcsolatom, ahol megcsalás lett a vége, és még szerelmes voltam, nagyon fájt.
Rá egy hónapra ismertem meg a mostani barátnőmet, egy hónapig találkozgattunk, majd feldobta hogy szeretne összejönni.
Én bizonytalan voltam még ezzel kapcsolatban, nem szerettem volna egyből beleugrani másba.
Adott volt egy nyaralás haverokkal, viszont már azt mondogatta hogy ha nem döntöm el hogy mit szeretnék, akkor ne találkozzunk többet, és én erre mondtam hogy akkor jöjjünk össze.
Rá egy hétre volt egy nyaralás, ahol lefeküdtem egy másik lánnyal, úgy voltam vele hogy kijár nekem, két évig hűséges voltam, még egyszer megtudom hogy milyen újra a szingli élet, és onnantól kezdve a barátnőmre koncentrálok.
És így is van a mai napig, másfél éve vagyunk együtt, viszont anno 1 héttel azután hogy összejöttünk megcsaltam, és félek néha hogy kiderül, mert nagyon szeretem őt, és nagyon nagy csalódás lenne neki utólag
Rossz ember vagyok?21/F
Hat igen mas 10 eves es buta 31 meg veletlenul sem te. Gondolom hajlamos vagy hutlensegre, vagy megcsaltad mar valamelyik parod es azert allsz a kerdezohoz igy, de persze azt hozzatetted, hogy jo lenne ha szint vallana mertha mastol tudja meg akkor vege lesz. Hm, de ha nem csalta meg, valamint nem baj az mert a kapcsi elejen csinalta tehat az veletlenul ee megcsalas akkor nem is kell tudatnia a parjat, megha masnak el is jarna a szaja nem fog erte szakitani ugyanis nem tortent semmi gond, nemde? Ha egyszer siman felre lehet lepni kapcsolat elejen ami nem is kapcsolat akkor miert mondja el zsenike? 😄
!Hat azert mert megcsalta es nem szamit, hogy mikor es mennyiszer!
1. Nem csaltam meg senkit és nem 10 éves vagyok, de létezik még olyan a világban, hogy empátia, objektív látásmód. Igen, ettől független, a barátnőnek nem fog jól esni, de a világ nem fekete-fehér.
2. Nem vagy "te" "senki" ahhoz, hogy pálcát törj a másik feje/élete felett, nem leszel kevesebb ha tudsz még tisztelettel beszélni, és nem itt vezeted le a frusztrációd, agressziód... stb.
Sokkal gázabbnak tartom azt, ahogyan beszélnek itt a kerdezőkkel, mint azt hogy valakinek 1 hét után még 1x belefért összezavarodott állapotában egy alkalmi, amit azóta megbánt és hűséges a társához.
3. Nekem ne írogassál, mert nem állok le a válaszadókkal vitázni. Minden jót neked. :D
Nem olvastam végig a hosszászólásokat, sokan írták rád, hogy gerinctelen vagy meg patkány stb én ezzel teljes egészében nem értenék egyet!
2 éves kapcsolatodnak lett vége akkoriban, így inkább talán azzal volt a gond, hogy 1 hónap után beleugrottál egy másik kapcsolatba, úgy hogy ki sem fújtad magad az előzőből és nem hagytál időt magadnak! Te nem álltál készen akkoraban egy kapcsolatra, a barátnőd meg már igen és sűrgette, hogy legyetek együtt amire te még nem álltál készen! Szerintem még nagyon fiatalok vagytok, de én biztos nem jöttem volna vele még össze azért mert kiköveteli, hanem azt mondtam volna még időre van szükségem, és nem akarok egyből beleugrani egy kapcsolatba, de mivel megtörtént és eltelt másfél év azóta, és nem léptél félre azóta sem így nem rágódnék ezen, mivel az még az elején volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!