Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, nem érdemlem meg?
Adott a barátnőm, másfél éve vagyunk együtt.
Nekem előtte volt egy két éves kapcsolatom, ahol megcsalás lett a vége, és még szerelmes voltam, nagyon fájt.
Rá egy hónapra ismertem meg a mostani barátnőmet, egy hónapig találkozgattunk, majd feldobta hogy szeretne összejönni.
Én bizonytalan voltam még ezzel kapcsolatban, nem szerettem volna egyből beleugrani másba.
Adott volt egy nyaralás haverokkal, viszont már azt mondogatta hogy ha nem döntöm el hogy mit szeretnék, akkor ne találkozzunk többet, és én erre mondtam hogy akkor jöjjünk össze.
Rá egy hétre volt egy nyaralás, ahol lefeküdtem egy másik lánnyal, úgy voltam vele hogy kijár nekem, két évig hűséges voltam, még egyszer megtudom hogy milyen újra a szingli élet, és onnantól kezdve a barátnőmre koncentrálok.
És így is van a mai napig, másfél éve vagyunk együtt, viszont anno 1 héttel azután hogy összejöttünk megcsaltam, és félek néha hogy kiderül, mert nagyon szeretem őt, és nagyon nagy csalódás lenne neki utólag
Rossz ember vagyok?21/F
Az egyetlen egy hibám az, hogy olyan emberen töltöttem ki a saját magamat ért sérelmeimet, aki nem érdemelte meg
Attól még én eddig mindhárom exemmel mintabarát voltam, mégis az lett a vége hogy jól megcsaltak, szval szopjatok le
"Rá egy hétre volt egy nyaralás, ahol lefeküdtem egy másik lánnyal, úgy voltam vele hogy kijár nekem, két évig hűséges voltam, még egyszer megtudom hogy milyen újra a szingli élet..."
Neked abból áll a szingli élet, hogy hűtlen vagy? Egyáltalán miről dumálsz? Párkapcsolatban voltál. 1 hete jöttél vele össze és mindjárt megcsaltad!!!
És látod hiába álltál hozzá úgy, hiába nyugtattad magad, hogy csak most az egyszer utolért, a fejedben jár, be vagy tojva, hogy ki fog derülni.
Egyébként mi az, hogy neked kijár a félredugás ha te 2 évig hűséges voltál? Akkor te most félre dugtál volna csak megelőzött az exed ezek szerint. :DDD
Díjat vársz el...A hűség mintaképe nem te vagy ez tuti.
De az is fix, hogy meg fogod még te csalni a jövőben mert nem olyan fából faragtak téged.
Benne van a véredben, nincs te neked lelkiismeretfurdalásod.
Te csak attól félsz, hogy biztos pont nélkül maradsz, hogy nem lesz többé barátnőd mivel kapcsolatfüggő vagy.
Összegezve nem elég, hogy hűtlen giliszta vagy még személyiségzavarod is van. Hosszú "boldog" életed lesz az biztos. :)))
Felejtsd el. Igazából együtt sem voltatok még. Azóta szerelmes lettél és hűséges vagy. Ez a lényeg.
Az előző kapcsolatod, mint írtad, megcsalással végződött. Ki csalt meg kit?
Ha te voltál a negcsaló fél ott is, akkor viszont nem érvényes az előbbi véleményem, hogy felejtsd el.
Engem csaltak meg, meg az előtte lévő kapcsolatban is
Én az előző kapcsolatom végén egy olyan szintű fájdalmam mentem keresztül, elment a hitem az emberekben, a kapcsolatokban, úgy gondoltam hogy minden ember hűtlen, minden nő ugyanolyan, és így is álltam hozzá a dolgokhoz akkor, mondom akkor én is beállok a sorba.
Dühből máson vezettem le, ez tudom hogy gusztustalan és undorító, de amúgy alapvetően sosem csináltam semmit ilyet, és azóta sem, azt is megbántam.
Kérdező! Nehogy komolyan vedd a negatív válaszokat, sajnos itt mintha nem lenne normális a válaszadók nagy része... Vagy csak nyári szünet van és 10 évesen pötyögnek ide.
Nem irigyellek, mert ez egy olyan helyzet, amiben vagy emészteni fog a tudat olykor-olykor, vagy felkészülsz rá lelkileg, hogy borulhat minden. Pont itt olvastam még régebben, hogy 40 év után tudta meg valaki azt, hogy a kapcsolata elején többször is megcsalta a párja. Na ilyet senkinek nem kívánok. Szerintem jobb minél hamarabb tisztázni és nem kell ezen szorongani, valamint ha ez kiderül és mástól, a bizalmat már nem fogod tudni visszaszerezni. Csak az időt és alkalmat kell rá megtalálni.
Én egyébként teljesen megértelek, ezért az 1 alkalomért ne okold magad, ha mellette végig hűséges voltál. Ahogy előttem írják, még nagyon a kapcsolat elején voltál. Kívánom, hogy ne menjen szét emiatt a kapcsolatod, és legyél nagyon boldog az életben! Buta kommentekre meg ne figyelj! :D
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!