Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megcsaltam, nem érdemlem meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam, nem érdemlem meg?

Figyelt kérdés

Adott a barátnőm, másfél éve vagyunk együtt.

Nekem előtte volt egy két éves kapcsolatom, ahol megcsalás lett a vége, és még szerelmes voltam, nagyon fájt.

Rá egy hónapra ismertem meg a mostani barátnőmet, egy hónapig találkozgattunk, majd feldobta hogy szeretne összejönni.

Én bizonytalan voltam még ezzel kapcsolatban, nem szerettem volna egyből beleugrani másba.

Adott volt egy nyaralás haverokkal, viszont már azt mondogatta hogy ha nem döntöm el hogy mit szeretnék, akkor ne találkozzunk többet, és én erre mondtam hogy akkor jöjjünk össze.

Rá egy hétre volt egy nyaralás, ahol lefeküdtem egy másik lánnyal, úgy voltam vele hogy kijár nekem, két évig hűséges voltam, még egyszer megtudom hogy milyen újra a szingli élet, és onnantól kezdve a barátnőmre koncentrálok.

És így is van a mai napig, másfél éve vagyunk együtt, viszont anno 1 héttel azután hogy összejöttünk megcsaltam, és félek néha hogy kiderül, mert nagyon szeretem őt, és nagyon nagy csalódás lenne neki utólag

Rossz ember vagyok?21/F

2024. júl. 7. 20:56
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
86%
🖕🤮.
2024. júl. 7. 21:23
 12/35 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem felesleges lenne ennyi idő után elmondani neki ezt, a saját lelkiismeretfurdalásod miatt akarod elmondani. Ha elmondod, neked lesz könnyebb, a barátnődnek meg k.va szar. Ha eddig nem zavart, ne most kezdjen.
2024. júl. 7. 21:24
 13/35 anonim ***** válasza:
71%

Utolsó nem fogja neki elmondani és ha rajta múlik nem fog napfényre kerülni soha!

De a kapcsolat szépen tönkre fog menni mert saját magát az ember nem tudja becsapni, mindig azon fog járni a feje, hogy vajon mikor derül ki, vagy nem fog ő bízni a párjában hiszen magából fog kiindulni.

Ez minden csak nem párkapcsolat, az elejétől fogva halálra volt ítélve.

Az lesz még esetleg a forgatókönyv, hogy a barátnő "vissza csalja" és kvittek lesznek, vagy a kérdező megint másba fúrja a fütyköst és az már ki fog derülni...

2024. júl. 7. 21:28
 14/35 anonim ***** válasza:
84%

"Ha elmondod, neked lesz könnyebb, a barátnődnek meg k.va szar."

Ez akkora nagy ámítás. Nem, nem lesz jobb a kérdezőnek. Elhagynák. Azért titkolózik. A lánynak meg egy ideig rossz lenne, de találhatna valakit, aki szereti és nem csalja meg.

A lánynak most is rossz. A valóság, az objektív valóság az, hogy a párja megcsalta. Csak nem tudja. Hülyének van nézve. Nincs neki engedélyezve, hogy dönthessen, akar-e egy féreg párja lenni.

2024. júl. 7. 21:33
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek teljes mértékben, nemhiába lépett fel a bűntudat, majd szépen lassan, de biztosan vége lesz, de előtte szenvedni fognak mindketten mint a kutya.

Aki egyszer félremegy az félre fog egyébként többször is.

Kutyából nem lesz szalonna!

2024. júl. 7. 21:34
 16/35 A kérdező kommentje:

Igazából úgy jöttem össze vele hogy volt egy feldolgozatlan sérelmem, nagyon romon voltam mentálisan, béka segge alatt volt az önbecsülésem, meg mindenem, szimplán csak úgy vágtam bele hogy nem voltam túl az előzőn és élni akartam

Tudom hogy csúnya dolog volt nagyon, elég undorító, de nem tud róla a barátnőm, és jól megvagyunk, boldog mellettem, és én is vele, mindent megadok neki, szóval néhányan bass*zák meg akik ennyire leátkoztak.

2024. júl. 7. 21:35
 17/35 A kérdező kommentje:
Amúgy sem remegek ezen, csak néha eszembe jut hogy csúnya dolog volt, de ettől még nem basz mindennap a bűntudat
2024. júl. 7. 21:37
 18/35 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, miért írtad ki, ha nem kell vélemény, te hülyeqrva?
2024. júl. 7. 21:38
 19/35 anonim ***** válasza:
86%
Te b*zd meg *nyád, vagy minden jött ment kurwát, de a legjobb lenne ha tényleg megcsalna és még más lányok is, hogy érezd a "törődést".
 20/35 anonim ***** válasza:
66%

"ettől még nem basz mindennap a bűntudat"

Mert egy lelketlen lotyó vagy.

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!