Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megcsalta velem?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalta velem?!

Figyelt kérdés

2 éve egyetemről elhívott egy srác randira, de félrekommunikáltunk és nem jött össze a kapcsolat, barátok maradtunk. Neki lett kapcsolata.

Utóbbi 1 évben nagyon jóban lettünk, és magam sem tudom hogy hogy de egyszer csak olyan közel volt egymáshoz a fejünk és olyan meleg érzes jart át belülről hogy nem tudnám megmagyarázni hogy hogy töetént, lényeg hogy egyikőnk sem tervezte. Akkor töetént egy szájrapuszi. Ami azóta rendszeres. Minden tali előtt megfogadom hogy nem lesz, de egyfolytaban ott lyukadunk ki...nem tudom megállni, se ő sem én, de szakítani nem akar a lánnyal mert elvileg szereti. Mit tegyek?

2022. ápr. 19. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
"Elvileg" szereti... nyilván nem, különben nem "szájrapuszizna" veled. Max félre akar d.ni a párja mellett, nem gondolnám, hogy más terve lenne veled, és gondolom, hogy ez így neked nem lenne jó. Szóval engedd el, tisztázd le vele, hogy ennek annyi.
2022. ápr. 19. 16:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezert nem értem, miért van parjával ha más nőt csókolgat
2022. ápr. 19. 16:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
De ezt nem is kell megértened, ez az ő döntése, az ő felelőssége. Az viszont már a tiéd, hogy egy foglalt pasival leállsz, vagy sem.
2022. ápr. 19. 16:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz, mert az eszemmel tudom hogy hagynom kéne, de nagyon tetszik és mikkr közeledik, nem tudom megállni :/ emiatt szokott bűntidatom is lenni
2022. ápr. 19. 16:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha kinyitnád a szád, már úgy beszéd szempontjából?!

Ha megmondanád neki, hogy ezt fejezze be, ha akar valamit zárja le a kapcsolatát, akkor kénytelen lenne dönteni. Amíg hagyod magad ki fog használni, és akár bármeddig, az ilyen simán szexel is, ha engeded addig elmenni, és eszébe nem jut szakítani. Ez biztos jó neked?

2022. ápr. 19. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!