Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszedte belőlem, hogy az exnejem megcsaltam, menthető még a dolog?
Őt is megcsalta az exférje. Közölte, hogy valljam már be hogy megcsaltam az exnejem, mert úgyis rá fog jönni és akkor nagy baj lesz ha hazudtam. Szóval elmondtam neki hogy igen, így történt, ezért mentem szét az előzővel. Azóta a nőm maga alatt van, azt kántálja, hogy én is így fogok tenni vele, az összes pasi egyforma.
Menthető még a dolog szerintetek?
Nem hiszem. Eléggé traumatizálhatta amikor megcsalták, szerintem a közelébe se akar ezek után menni egy olyan embernek, akinek a jellemébe belefért korábban ez a viselkedést. Így nem fog tudni benned megbízni szerintem, anélkül meg az egésznek semmi értelme.
Én egyetlen megbánt, fiatalkori botlás után még tudnék ugyanúgy nézni az illetőre, de ha felnőttként/többször hozott ilyen döntést, nem tudnám onnantól kezdve komolyan venni, teljesen kiábrándulnék.
Te sem tudnál egy gyilkos mellett nyugodtan aludni, függetlenül attól, hogy mi volt az indítéka. Sokszor a szavak helyett mindent elmond valakinek a jelleméről az, hogy valaha volt gyomra ilyesmihez... Ez van.
Lehet, hogy ő ia így gondolkodik, de azzal nem fogsz tudni mit kezdeni. Kit akarsz átverni, idő kérdése és őt is megcsaltad volna...
Plátói szerelem volt!!! Testi érintkezés nélkül. Ez nem megcsalás.
Kérdező, mi lett a plátói szerelemmel, ha most más nővel vagy?
Tedd mérlegre, hogy képes leszel-e elviselni a jövőben az ilyen zokonvevéseit.
Magyarázd el neki a helyzete és az okokat. Ha megérti, akkor OK, de ha nem érti meg, akkor gondold át, hogy mi lesz, ha majd olykor-olykor az orrod alá dörzsöli.
Meg tudnád neki esetleg ígérni, hogy hozzá hű leszel? (Ezt aztán vagy elhiszi, vagy sem, Te pedig vagy betartod, vagy sem...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!