Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha úgy érzem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha úgy érzem nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok elég, kevés vagyok, és minden férfi csak azt szeretne.

Amikor ismerkedek valakivel, mindig jön a kifogás hogy neki most kapcsolat nem kell stb stb elfoglalt a céljai meg valósítása érdekében, majd később látom hogy kapcsolatban van.

1 komoly kapcsolatom volt eddig. 20 éves leszek. Nehezen kezdeményezek személyesen, interneten kicsivel könnyebb de ott sem megy a dolog.

2024. jún. 30. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Ennyi évesen az a kapcsolat is épp , hogy elkezdődött komollyá fordulni...

Ha mondjuk 10-ből 10 pasi azt mondta h kösz nem és kifogásai voltak....akkor vagy nem tetszel eléggé, vagy a természeteddel stílusoddal van probléma, illetve lehet, hogy hosszútávon elviselhetetlen vagy.

És leszámítva a netes ismerkedést, hol máshol szoktál ismerkedni?

(ismerek egy 20 éves lányt, zárkózottabb , nehéz természetes van, főleg pasikkal ismerkedik nehezen, nem érdeklődik a másik iránt, mindig mindenkinek őt kell kérdezni, minden egyoldalú...kb. úgy érzik az emberek mintha ő másokat lesz@rna, ugyanakkor mintha elkényeztetett is lenne, az em,berek inkább nem kínlódnak vele egy idő után mert nagyon nehéz természet és iszonyat türelem kell hozzá amit max a családja visel el)

2024. jún. 30. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Hisztizz a GYK-n, az mindig segít!
2024. jún. 30. 15:50
 3/6 A kérdező kommentje:

A természetem nem tudom, nem vagyok csúf, sem aki nem csinál egész nap semmit, odaadó vagyok, és szeretni szeretnék valakit aki viszont szeret de ilyen csak 16 évesen volt utoljára. Nem gondolnam azt hogy ki birhatatlan vagyok.

Aki nekem tetszik annak én nem. De akinek én az meg nekem nem. Talán lennének jelentkezők de egyik sem fog meg igazán meg idősebbek is tőlem.

2024. jún. 30. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Volt esetleg valami családi probléma régebben?

Ezzel meg millió ember van így..."Aki nekem tetszik annak én nem. De akinek én az meg nekem nem"

Van most bárki aki tetszik vagy van bárki akinek jelenleg elviseled az érintését?

2024. jún. 30. 16:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Írtad a megoldást.

Idősebbek tőled.

A korosztályodban nehezen fogsz komolyabb gondolkodású és mellette helyes pasit is kifogni.

De mivel 19 vagy...

A feleségem is ennyi idős volt mikor megismertem, én meg 26.

Pár évig necces volt a korkülönbség, aztán nem érdekelt ez igazából senkit se.

Csak a mi fejünkben volt végig.

2024. jún. 30. 17:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Szívesen ismerkednék veled, de úgysem írnál.
2024. jún. 30. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!