Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjként jártatok úgy, hogy beleszerettetek másba, de el kellett engednetek őt, mert nem akartatok bonyodalmat okozni senkinek?
Fontos: nem fizikai megcsalásra gondolok, hanem szerelemre.
Amikor a feleségetek mellett valaki közelebb került a szívetekhez, de nem váltatok szeretőkké, hanem külön-külön folytattátok.
De közben tudtad, hogy szeret téged ez a nő, és ő is tudta, hogy te is szerelmes lettél belé.
Hogyan jutottatok túl ezen? Mennyit gondoltatok rá? És hogyhogy nem vette észre a nejetek s változást, hogy szerelmesek vagytok, csak épp másba?
Ha nem szórakoztatod magad egész nap ezzel a gondolattal és a 'mi lett volna ha' spirálokkal, 2 nap alatt túlvagy a legklasszabb emberen is...
Csak az süpped ebbe bele, aki bele akar süppedni. Neked kell azt mondani magadnak, hogy oké, ez csak egy nő és az élet megy tovább.
3
Akkor olvasd el figyelmesen, amit írtam.
Tudod értelmezni? Külön-külön folytatjuk, semmilyen kapcsolatban nem állunk már. Az én döntésem volt, hogy így legyen.
Nem a megcsaláson agyalok tehát.
A kérdésem olyanoknak szólt, akik hasonló helyzetben vannak: beleszerettek valakibe, de mégsem léptek ki.
Az ilyenből feltétlen bonyodalom lesz ha nem engedik el a felek? Hisz a másik kérdésednél azt írtad, semmi fizikai nem volt köztetek, csak chat meg e-mail. Tehát lényegében köztetek van az online tér. És az embernek a családja csak erősebb mindenféle online szerelemnél.
Vagy talán valós kapcsolatban is vagytok, csak a titkos szerelem folyt neten?
Ha nem haragszol én házas nőként válaszolnék erre a kérdésre.
Ha van netes érintkezés, ami a szerelem,szex témát érint,azt manapság -azt hiszem- mikro megcsalásnak nevezik,bár azt gondolom nem feltétlen kell mindent felcimkézni,mert van,hogy rosszabbul hangzik a címke,mint maga a sztori.
Szóval.
Amikor férjhez mentem meggondoltan tettem ezt.A választottam az egyik legjobb ember, akit ismerek,a legjobb barátom, számomra a legjobb partner és azt gondoltam a legjobb apa lesz majd a gyermekeiknek és a legjobb társ nekem. Ezt 10+ év után ugyan így gondolom. A szerelem- utálom ezt a közhelyet- elmúlik ,bár én még mindig sokszor érzem ezt,de már nem állandóan,mint régen.Amikor ez hiányzik,vagy megrémít mindig dolgozok rajta,hogy erősödjön vagy megnyugodjak,hogy ennek ellenére minden rendben van.
El tudom képzelni,hogy ennek ellenére valaki felkeltené az érdeklődésemet ( még egy közhely: ha a szerelem jön az jön),de mivel tudom ,hogy annak az embernek az oldalán vagyok,aki minden szempontból a legideálisabb nekem,akit TISZTELEK így még csevegés szintjén sem mennék bele semmilyen flörtbe és viselkedésemmel sem biztatnék erre senkit. Viszont megvizsgálnám,hogy lehet a házasságomba be- vagy visszacsempeszni azt,amit esetleg máshol keresnék.Szerencsere erre a férjem is nyitott és érti ennek fontosságát.Nem tudom ezt meddig lehet csinálni és +10 év múlva mit írnék ide,de most még mindig biztos vagyok benne,hogy a társam mellett vagyok és ezt semmivel nem kockáztatnám.
Próbálj nem beleülni ebbe a hintába.Ha nem akarod elhagyni a feleséged,akkor tartsd meg csak magadnak -max egy jó barátnak- az érzéseidet és dolgozz a házasságodon,mert szép,hogy nem akarod otthagyni,de ha befér egy ilyen gondolat,érzés és teret adsz neki az jóra nem vezet.Fogalmazd meg mi hiányzik otthon és teremtsd meg magatoknak.
Baráti ölelés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!