Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már így? Beleszerettél valakibe, de érezted, kapcsolatot nem tudnál vele elképzelni.
Ez évekkel ezelőtt történt, csak most gondolkoztam el rajta, vajon mennyire gyakori az ilyen, mennyire fordul elő ilyen mással is.
Olyan vágyódást éreztem egy ismerősöm iránt, hogy ezt már csak szerelemnek tudom behatárolni. Minden tipikus szerelem-tünet megvolt. Sőt. Teljesen a betege voltam. Mégis, éreztem, hosszú, tartós komoly kapcsolatot nem tudnék vele elképzelni. Mert tudtam, annyira mások vagyunk.
Lehet a kor teszi az emberrel? Hogy még a szerelem, az ilyen erős érzelem sem tudja teljesen kikapcsolni a józan gondolkodását, ítélőképességét?
Vagy ez általános, hogy attól, hogy valaki ennyire tetszik, ennyire vonzódunk hozzá, vágyat érzünk utána, szerelmesek vagyunk bele, attól még nem feltétlen tudnánk vele komoly kapcsolatot elképzelni?
Pont hogy nagyon is komoly férfi, határozott, talpraesett, intelligens...Épp ezért tudom, hogy nagyon különböztünk volna egy kapcsolathoz. Mert én meg egy örök gyerek vagyok.
Tüskeként nem marad bennem, már túl vagyok rajta. Csak ma eszembe jutott valamiről, és elgondolkoztam rajta.
Ahogy írtam, mert úgy éreztem mások vagyunk.
Épp ezért nem is értem. Ha ennyire más, én egy örök nagy gyerek, ő pedig egy komoly gondolkodású, akkor hogy tudtam mégis ennyire beleszeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!