Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltál már így? Beleszerettél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már így? Beleszerettél valakibe, de érezted, kapcsolatot nem tudnál vele elképzelni.

Figyelt kérdés

Ez évekkel ezelőtt történt, csak most gondolkoztam el rajta, vajon mennyire gyakori az ilyen, mennyire fordul elő ilyen mással is.

Olyan vágyódást éreztem egy ismerősöm iránt, hogy ezt már csak szerelemnek tudom behatárolni. Minden tipikus szerelem-tünet megvolt. Sőt. Teljesen a betege voltam. Mégis, éreztem, hosszú, tartós komoly kapcsolatot nem tudnék vele elképzelni. Mert tudtam, annyira mások vagyunk.

Lehet a kor teszi az emberrel? Hogy még a szerelem, az ilyen erős érzelem sem tudja teljesen kikapcsolni a józan gondolkodását, ítélőképességét?

Vagy ez általános, hogy attól, hogy valaki ennyire tetszik, ennyire vonzódunk hozzá, vágyat érzünk utána, szerelmesek vagyunk bele, attól még nem feltétlen tudnánk vele komoly kapcsolatot elképzelni?

2022. júl. 13. 20:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
az illető nem egy komoly ember inkább az okozhatja a meghátráltatást. Minden esetre ez örök tüske marad benned, mert megsem próbáltad.
2022. júl. 13. 21:01
 2/13 anonim ***** válasza:
Miért nem tudtad vele elképzelni hosszú távon?
2022. júl. 13. 21:07
 3/13 A kérdező kommentje:

Pont hogy nagyon is komoly férfi, határozott, talpraesett, intelligens...Épp ezért tudom, hogy nagyon különböztünk volna egy kapcsolathoz. Mert én meg egy örök gyerek vagyok.

Tüskeként nem marad bennem, már túl vagyok rajta. Csak ma eszembe jutott valamiről, és elgondolkoztam rajta.

2022. júl. 13. 21:11
 4/13 A kérdező kommentje:

Ahogy írtam, mert úgy éreztem mások vagyunk.

Épp ezért nem is értem. Ha ennyire más, én egy örök nagy gyerek, ő pedig egy komoly gondolkodású, akkor hogy tudtam mégis ennyire beleszeretni.

2022. júl. 13. 21:14
 5/13 anonim ***** válasza:
48%
a férfiakat nem annyira zavarja ha gyerekes a nő, már ha nem nyafog, bulikba járkálna, csajokkal iszogatni minden hétvégén.. ha nem csak van egy kis tini bája . Megint az az érzésem egy 20 akarhány éves vagy, a férfi meg 40+++ .. megint a fater kell ??
2022. júl. 13. 21:19
 6/13 A kérdező kommentje:
#5 Szerintem ne hallgass a megérzéseidre, becsapnak.
2022. júl. 13. 21:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen nem is egyszer. Szerintem nincs ebben semmi.
2022. júl. 13. 21:53
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem a kor teszi. A soraidban nem csak un. ambivalens érzések, hanem némi önbizalomhiány is felsejlik. Meg sem próbáltad!!! Honnan tudod előre hogy a másik ember valójában mire vágyik? Van egy olyan érzésem hogy az egyik feled halál szerelmes volt, a másik feled meg direkt le akarta erről saját magad beszélni.
2022. júl. 13. 22:03
 9/13 A kérdező kommentje:
Az kétségtelen, hogy a vonzalom mellett fel is néztem rá. Annyira tökéletesnek tartom, és nem csak mint férfi, de mint ember is. Tehát igen, hozzá valóban nem tartottam volna magam elég jónak.
2022. júl. 13. 22:09
 10/13 anonim ***** válasza:
tehát nálad sokkal idősebb férfi tetszik?
2022. júl. 13. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!