Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szerelem , amitől igazán ha lehet le akarod élni vele az életed?
Mi 14 éve vagyunk együtt. Szerelem, összetartozás, jó szex, és egyszerűen az, hogy igazi lelki társak vagyunk, sok bennünk a közös ,sokat beszélgetünk, nevetünk, ragaszkodunk egymáshoz. Egy sima dolgos hétköznapot is bearanyoz amikor megcsókol, megölel, elmeséli mi volt aznap, aztán én is, majd közös fürdés, bekuckózás sorozatot nézve stb stb. Mi imádjuk ezt is, együtt:)
Vagy mikor ő elalszik délután, én olvasok egy jó könyvet, közben néha néha ránézek , szuszog, elönt a boldogság hogy vagyunk egymásnak❤️, és mindig számíthatunk egymásra.
Életem leghosszabb 5 napja volt, amikor egyik napról a másikra beteg lett, kórházban fogták mert kiderült hogy vakbélgyulladása van és műtik😔 sokat aggódtam, sírtam érte, és nagyon hiányzott.
Igaz szerelem. Ennyi:) Aki még nem találta meg a másik felét, annak nem könnyű leírni milyen érzés ez.
25 éve imádjuk egymást, pedig egyikünk se egy könnyű eset.
65F
A szerelem midíg kicsit felerősödik egy egy aktust követően. Tehát fontos része a kapcsolatnak. A szürke hétköznapokban is kedves mind a két fél egymással. Ha teljesen jól együtt tudtok működni, akkor nincs az a kérdés, hogy mitől szép. Szép attól kérdező, hogy a szerelmedhez bújsz az ágyatokban. Boldog vagy attól, hogy hozzád ér a karja vagy lába vagy épp az arcotok ér a másikhoz. Amikor megölel egy fársztó nap után és egymás karjaimban alszotok el. Jó magam nem emlékszem több dologra. Nekem ezek már csak emlékek.
Higyj és bizzál a megérzeseidben! Ez is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!