Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos csávó akit a csajok leszarnak mivel tud előrukkolni a luxusautón kívül amitől HIRTELEN vonzóvá válik?
Pl.motor?
Ha tudsz vezetni pl.tanulod a trükköket forgásokat crossozol a haverokkal
Vagy foci.
Akiknek ugy van élete haverjai hobbijai amik összekötik őket mászkalnak mindenhova sztem egyikse el magányosként
"Akiknek ugy van élete haverjai hobbijai amik összekötik őket mászkalnak mindenhova sztem egyikse el magányosként"
Igen, ez szerintem is sokat dobhat, de vonzerő nélkül bejárhatja Tolnát-Baranyát, ezért egymagában kevés. Az a fura, hogy kondiban is elég gyökér szingli arcok vannak rossz szociális készséggel, ezért csak a kondi is mintha nem lenne elég. Én láttam nem egy olyan bunkót, akit utána pont hogy nem hívtak egy házibuliba sem miután az volt. Úgy látom ez a "személyiséggel, kedvességgel, humorral, intelligenciával csajozás" egy örökzöld kamu, hisz a csajok totál ostoba, agresszív bunkókat is imádnak ha azok jól néznek ki, meg csendes szépfiúkat nulla kommunikációs készséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!