Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy átlagos csávó akit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos csávó akit a csajok leszarnak mivel tud előrukkolni a luxusautón kívül amitől HIRTELEN vonzóvá válik?

Figyelt kérdés

2024. márc. 23. 11:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Igen a kondi csak akkor dob rajtad többet ha amúgy előtte is rendben voltál mentálisan. Nagyon akkor fürödsz be amikor már izmosodsz de belül ugyanolyan rohadt maradsz, én igy jártam úgyhogy ez saját tapasztalat.

Amúgy mi a célod minél több/jobb csajjal kikezdeni vagy találni egyet akivel tartós kapcsolatba kerülsz?

Mert nálam az a baj hogy szerintem csak az elsőt akarom, ehhez meg extra jónak kell neki minden tekintetben.

2024. márc. 23. 12:59
 12/33 anonim ***** válasza:
Ma 12:59... igen... tényleg magasak az elvárások, és extra jónak kell lennünk mindenben férfiként. Majd leírják, mire kell fókuszáljunk.
2024. márc. 23. 13:00
 13/33 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű, például van házam erre sok mindenkinek felcsillan a szeme, de elég egybites a nők többsége. Ez a ház most olyan hogy 0 hitelem van rajta, BP pont jó közelségben de egy községben van, 100 négyzetméter, csak azért irtam le hogy szemléltessem nem egy kis kunyhó. Aha papiron jól hangzik, 5. éve újitom tök egyedül mindent, belül még sokminden gázos, úgyhogy hiába van, húznák erre is a szájukat hogy nem csili vili, nem a készbe kell csak beülni. Van autó is, papiron ez is jól hangzik, de egy 20 éves verda.

Akkor edzek hogy sportos legyek, dolgozom mellette a házat renoválom, nem piálok, ja még próbálom magam képezni is lehetőségeimhez képest, odafigyelek nagyon magamra hogy tiszta, ápolt legyek és esztétikusan jelenjek meg bárhol. Mostmár magam miatt csinálom ezeket, semmilyen nő nem jött össze évek óta. De nőknél azt látom ezeknek az erőfeszitéseknek a negyedét nem teszik bele és válogatnak a férfiak közül, komoly jelentkezők közül is akár. Hát lehet rám mondani hogy defektes vagyok lelkileg, pedig nem voltam ilyen, de lehet hogy kezdődik.

2024. márc. 23. 13:23
 14/33 anonim ***** válasza:
Ma 13:23 Azt hiszem megértelek. Férfi vagyok én is, gratulálok a házhoz! Van ingatlanom nekem is, nem ér annyit, mint amit írtál, de a Hölgyek részéről a szájhúzás az megvan... Az autóm sokkal újabb, idén lesz 16 éves... :D A Hölgyeknek sokkal nagyobb merítési lehetőségük van, ez nem 100%, hanem inkább még több, ebben egyetértek Veled. Az a csoda, ha bírjuk ép ésszel...6
2024. márc. 23. 13:27
 15/33 anonim ***** válasza:

Jó tehát a kérdezőnk úgy is tudja, hogy mi nők milyen férfire vágyunk, akkor miért tesz fel kérdéseket?

Tessék, legyél bunkó agresszív, csak ennyi kell hozzá (szerinted). Haha megmondom akkor sem lesz nagy sikered, ha eddig a kutya sem vakkantott meg ezután sem fog. Csak te leszel a tapadós agresszív bunkó görény.

2024. márc. 23. 13:42
 16/33 anonim ***** válasza:

15.

Te miről beszélsz? Pont előbb irtak ide ketten is, szerintem egyikőjük sem bunkó/agressziv, de miért nem ismered meg őket, irj rájuk.

Az elején meg amúgyis a többség kedves ez sokszor csak később derül ki úgyhogy ennyi erővel mindenki maradhat egyedül.

2024. márc. 23. 13:45
 17/33 anonim ***** válasza:

Ma 13:42.

"Csak te leszel a tapadós agresszív bunkó görény."

Nem tudjuk kiről beszéltél, de majdnem biztos, ha ennyire meg tudsz ítélni idegeneket akkor felléphetsz bármelyik cirkuszban...

2024. márc. 23. 13:49
 18/33 anonim ***** válasza:
szerintem nincs tuti recept.. altalaban akkor jonnek a nok ha eled a kis eleted nem stirolod oket..
2024. márc. 23. 14:00
 19/33 anonim ***** válasza:
14:00... Férfiként nem ennyire egyszerű szerintem, hiszen nekünk kell kezdeményezzünk...
2024. márc. 23. 14:04
 20/33 anonim ***** válasza:
Új, előnyös frizura + kinovesztheti az szakállát.
2024. márc. 23. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!