Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy átlagos csávó akit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos csávó akit a csajok leszarnak mivel tud előrukkolni a luxusautón kívül amitől HIRTELEN vonzóvá válik?

Figyelt kérdés

2024. márc. 23. 11:27
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
19. én is az vagyok ferfi. Amikor rafeszul valaki es minden helyen ahova megy csajozni akar ott nem fog semmi osszejonni. A nok megerzik azt aki laza elengedett .
2024. márc. 23. 14:39
 22/33 anonim ***** válasza:
14:39 Ebben természetesen igazat adok Neked! De volt nyilván amikor nem voltam feszült, legtöbbször ritkábban. Sajnos akkor sem jártam sikerrel, inkább úgy fogalmaznék, hogy kevésbé volt elutasító a közeg...
2024. márc. 23. 14:47
 23/33 A kérdező kommentje:
Hát attól hogy lazán hátradől egy jelentéktelen alak valahol, nem fogja hirtelen nagyon vonzani a nőket akármit csinál a szakállával, akár Piliscsabán van háza, akár a nyóckerben.
2024. márc. 23. 15:59
 24/33 anonim ***** válasza:

Egy átlagos csávót is észrevesznek a lányok….csak hát gondolom akik téged észrevennének ők meg neked nem kellenek.

Sok férfi beleesik abba a hibába, hogy magánál jóval magasabb szintű nőkre megy. És ilyenkor megy az a duma, hogy mert az összes nőnek nagyok az igényei( persze vannak olyanok akiknek valóban nagyok azt nem tagadom😃)

Javaslom nézz szét az átlagosabb kategóriában, legyél kedves, vicces, legyen önbizalmad, tudj miről beszélni.

És még valami.. ezt az idióta szövegelést fejezzék már be a faszik….luxus autó, pénz….elég sok férfi nem rendelkezik ezekkel még is van szerető párja.

2024. márc. 23. 16:12
 25/33 anonim ***** válasza:
16:12 Inkább ez a sztereotípia, hogy mindannyian instamodell kaliberű nőknél próbálkozunk... Természetesen sosem próbálkoztunk átlagos lánynál és ha mégis, sosem küldött el bunkó módon.. Te már csak tudod.
2024. márc. 23. 16:16
 26/33 anonim ***** válasza:

Mint mindenkinek nekem is lehet véleményem.

És én ezt vettem észre leginkább.

2024. márc. 23. 16:22
 27/33 anonim ***** válasza:
16:22 Természetesen lehet véleményed,csak akkor írd oda, hogy ez vélemény, nem tény. :)
2024. márc. 23. 16:24
 28/33 anonim ***** válasza:
Itt mindenki véleményt ír és nem tényeket…tények ezekben a témákban nem igen lehetnek.
2024. márc. 23. 16:26
 29/33 anonim ***** válasza:
16:26 Azért vannak kutatások a témában. De olyat sem szabad írni véleményként sem hogy a kapcsolatok 90%-ban a nő jobban néz ki a férfinél...ez nonszensz. Hogy jöhet ez ki? Tényleg kíváncsi vagyok.
2024. márc. 23. 16:30
 30/33 anonim ***** válasza:

#23 A nyóckeriek dugással töltik a fél életüket. Szerinted ott mindenki szűz, vagy mi😂

Nézz ki jól, tegyél azért hogy vonzó legyél, és akkor majd vonzódni fog hozzád valaki. De még ez se megy. Sajnáltatod itt magad hogy csak akkor lehetne csajod ha lenne ezermilliárd forintod és ötszázezer luxusvillád a világ körül, szóval nem is érdemes megtenni a legalapvetőbb dolgokat se, hogy tetszél valakinek.

szánaloooooom úr isten ennél szánalmasabb csürhe nincs a világon, mint ez itteni incelek.

2024. márc. 23. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!