Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mik azok a személyiség jegyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a személyiség jegyek amitől egy férfi vonzónak számít?

Figyelt kérdés
Mik azok a vonások ami miatt sok nő vonzódik egy férfihoz? Itt nem a fuckboy bunkó stílusra gondolok, hanem arra , hogy egy férfi sok nőből ki tud valtani érzelmeket .

2022. szept. 17. 09:57
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
78%

Minden embernek más.

Számomra a hűvös racionalitás az egyik legvonzóbb tulajdonság. Mikor valaki következetes, észnél van, vannak elvei, amiből mások kedvéért sem enged és leszarja, ha emiatt nem lesz mindenkinek a kedvence. Szeretem az életüket jól és önállóan vezető, határozott embereket, akik ugyanakkor tudják a helyét és idejét a lazításnak is, de egyébként komolyak és céltudatosak. Ugyanilyen vonzó tulajdonság az intelligencia, a tájékozottság (és az, hogy az illető ezt megfelelően tudja kommunikálni a külvilág felé is, meg tudja osztani a véleményét, ötleteit) és a változatos humor és érdeklődési kör, ami szerintem szintén az intellektushoz köthető.

Nekem ez az ideális személyiség. Másnak biztos más.

2022. szept. 17. 10:05
 2/51 anonim ***** válasza:
100%
A sigma male.
2022. szept. 17. 10:06
 3/51 anonim ***** válasza:
36%

Nem a személyiségjegyeknél kezdődik a vonzalom, hanem a külsőnél, megjelenésnél, mert a személyiség megvillantásáig el is kell jutni.

Első lépésben legyen egy jó külsőd! Ez talán a legnehezebb, mert nem mindenki születik tökéletesnek, sőt.

Ha teljesíted az 1. lépést, és már nem tekintenek szélbefingott jelenségnek a nők, akkor következik a személyiség. Ez a nőknél már csak amolyan megerősítő tényező. Itt fontos, hogy legyél kulturált, figyelmes, szórakoztató, határozott, talpraesett, őszinte, és ne legyél számukra unalmas. (Ezeken kívül bizonyára van még, de az már specifikus női igény.)

Szóval ja, nincs könnyű dolgunk, ha barátnőt szeretnénk. 😅

2022. szept. 17. 10:12
 4/51 anonim ***** válasza:
89%

#3 a legtöbb ember nem születik tökéletesnek, a legtöbb jó külsejű ember azért az, mert tesz érte. Edzés/sport, megfelelő frizura, jó öltözék, fogszabályzás, esetleg plasztika, és máris szintekkel jobban lehet kinézni. Én pl. gimis koromban csúnya lány voltam, konkrétan én kezdeményeztem pasiknál, de folyton visszautasítottak. Mostanra viszont annyira kikupáltam magam (persze ez sok pénz és energia volt, de valamit valamiért), hogy olyan pasik kezdeményeznek nálam, akikről korábban álmodni se mertem. Magas, sportos, jóképű pasik. Szóval nem nyafogni kell, hanem tenni az álmaidért.

A kérdésre válaszolva, nekem első körben belső tulajdonságokat tekintve az önbizalom és határozottság az, ami megfog. Nem szeretem a tutyimutyi, papucs, irányítható pasikat.

2022. szept. 17. 10:21
 5/51 anonim ***** válasza:
32%
Kedves 4-es. Amiket leírtál, az már szinte a csapból folyik ki. Mindenki tudja, én is. Ezzel szemben röviden megfogalmaztam, mert nem tartottam egy elhanyagolható tényezőnek azt sem. A kérdés szempontjából viszont nem részleteztem külön, ugyanis ha észrevetted, az nem a külsőről szól. 🤔
2022. szept. 17. 10:32
 6/51 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmileg elérhető, tudja kezelni a saját érzéseit, jól kommunikál, nyitott a beszélgetésekre, van önreflexiója.
2022. szept. 17. 10:33
 7/51 anonim ***** válasza:
84%

Számomra a jó humor, intelligencia és az egészéges mértékű önbizalom fog meg legamarabb egy férfiban. Nem mondom, hogy nincsenek ennél fontosabb tulajdonságok, amik felszínre kerülnek a kapcsolat során, de az első találkozás alkalmával engem humorral, értelemmel és magabiztossággal lehet megfogni.

A humor és az értelem azért fontos nekem, mert alapvetően egy beszélgetős típus vagyok. Szeretem az érdekes eszmecseréket, szeretek vitázni, valahogy a verbalitás maga sarkalatos pontját képezi a személyiségemnek, így másokban is ezt keresem.

Az egészséges mértékű önbizalom pedig tényleg csak annyit jelent, hogy a srác legyen rendben önmagával. Nekem sosem jöttek be az ilyen nagyon alfa férfiak, akik visszakézből kiosztják mindenkinek, hogy mennyi az annyi. Az ilyeneket rendszerint elkerülöm, ugyanakkor azt sem értékelem, ha egy férfi láthatóan retteg tőlem és a velem való interakciótól. Olyat keresek, aki jól érzi magát a társaságomban.

2022. szept. 17. 10:38
 8/51 anonim ***** válasza:
84%

Nőtől is függ.

Én nekem pl. már így 25 évesen csak az erős, határozott férfiak rúgnak labdába. Nagyon introvertált lány vagyok, ehhez képest mindig a legrosszabb fiúkért voltam teljesen oda. És az ilyen rossz fiúknak általában nagyon erős kisugárzásuk van.

Ami abból fakad hogy magabiztosak, jól kommunikálnak, mindig feltalálják magukat, őszinték, jó humorérzékük van, de amikor komolynak kell lenni akkor komolyak.

Én mindig egy oroszlánt képzelek el ilyenkor. Az a nyugodt elegancia, ami amúgy bármikor tud robbanni ha kell. Én nőként ilyen férfiakhoz vonzódom.

De lehet a nagyobb mellű, barna hajú 20 éves Katika a szomszédból egy visszahúzódó, csendes könyvmoly fiút képzel el magának.

Minden (!) férfiban van valami ami vonzó. Csak meg kell találni azt a nőt akinek éppen az a vonzó. De hát erről szól az élet, a párkeresés.

2022. szept. 17. 10:42
 9/51 anonim ***** válasza:
59%
#8 én is pont ilyen pasikhoz vonzódok, csak sajnos nekik általában nagyon alacsony az érzelmi intelligenciájuk és mindig csalódás a véve.
2022. szept. 17. 10:48
 10/51 anonim ***** válasza:
33%

Kár emlegetni a nőknek ,hogy "humor" és "intelligencia", mert hiába van egy férfinek mindkettő,de ha jön Mr. TúróRudi, úgy otthagyják a humoros,okos férfit, hogy csak úgy koppan.

A test és a farok mindent felülír, kár ezt árnyékban tartani.

Sógoromat is így dobták el, szomszédomat is,egy kollégát is.Mert izmokért és pár cm-rel nagyobb farokért mindent eldobnak....Bizony, lehet besértődni...

2022. szept. 17. 11:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!