Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tudtok vonzónak találni egy kövér csajt vagy pasit? Ha igen, ha nem, miért? A személyiség, stílus önmagában elég, hogy valakit vonzónak találjatok?
Szimpatikusnak igen, de vonzónak nem.
Párkapcsolat szempontjából fontos a vonzalom is. 24N
Kettes beszélt helyettem is. Még annyi, hogy hülyén érezném magam, ha egy nő fizikai téren nagyobb/nehezebb/magasabb vagy erősebb nálam. Feleslegesnek érezném magam. De ez csak az én hülyeségem.
30/f
Én kifejezetten szeretem, ha van mit fogni egy lányon, de a hájpacnikat nem. Egyébként igen, nagyon sokat számít a személyiség és a stílus, mert ismerek olyan kinézetre bombanőket, akiknek olyan undorító a személyiségük, hogy bottal sem...
Ha ránézel és az első dolog, ami eszedbe jut, nem az, hogy "Úristen, de dagadt ez a csaj", akkor szerintem jó.
Nekem soha se jöttek be a vékony srácok/lànyok ( biszex vagyok). Egy duci srácot/lànyt nagyon jó megölelni, mert puhàk mint egy plüssmaci, és érzem a testük melegét, és beléjük tudok markolni mindenhol és az nagyon jó érzés. Szeretem megharapni a másikat, és elég kellemetlen tud lenni ha túl csontos.
Azt azért hozzá teszem, hogy én nem vagyok vékony.
A személyiség nekem nagyon fontos, volt már, hogy külsőre nem jött be valaki, de a személyisége lehengerlő volt és utánna már vonzónak találtam a külsejét is.
A stìlus is fontos de nekem bőven elég annyi hogy a méretéhez megfelelő ruhát vegyen fel, ne túl szűket, és ne 2-3 számmal nagyobbat. Valamint természetes legyen, se smink, se műköröm. Egy pici smink az még belefér, de nem szeretem.
Ami nagyon sokat számìt, az a màsik személy hangja és illata. Ezekre elég érzékeny vagyok.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!