Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért utánoz ennyire a legjobb...

Miért utánoz ennyire a legjobb barátnőm?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, ő 15, egy osztályba járunk, tavaly ismertük meg egymást, és nagyon jól kijövünk egymással. Viszont mostanában azt veszem észre, hogy nagyon elkezdett utánozni. Nem rég stílust váltottam, elkezdtem rockot hallgatni, kinézetem is változott (sötétebb ruhák, rocker-emo stílus)... Állandóan kutakodik a telómban és ugy kezdődött az egész, hogy anno állandóan nézegette milyen zenéim vannak stb, és a stilus váltásom után csak ugy küldözgette át magának ezeket a rock-metál-core zenéket, ami mellesleg annyira nem illik hozzá mert ő nagyon csajos stílusú (szereti a cuki dolgokat,általában életvidám,világos csajos ruhák, magassarkú stb) és ezzel akar menőnek tűnni, pl irogatja a padra a dalszövegeket vagy énekli a számokat ott előttem (mintha engem ez annyira meghatna), a rockot nem divatból "kell" hallgatni. Én például általában sosem hozom fel, mert van stilusom, és igen csak nem érdekel hogy tudják-e hogy én milyen zenét hallgatok vagy sem, neki meg mintha feltűnési viszketegsége lenne. Mellesleg mulkor küldtem neki egy nevet és megkérdeztem tőle hogy tudja e ki ő (ő volt a kedvenc bandájának az énekese) és azt mondta h nem nem ismeri -.-""" erre nem tudtam mit mondani... Mostanában egyre jobban kezd irritálni ez a viselkedése és nem tudom, hogy miért csinálja vagy mit akar ezzel elérni. tipp?

2016. febr. 6. 11:54
 1/4 anonim válasza:

a Tipp:Azt akarja hogy észrevedd, VAGY azt akarja hogy olyan legyen mint te [amit nem hiszek] VAGY (És ezt nem Rasszizmusból mondom) Szerelmes beléd és azt akarja hogy kedveld

a véleményem meg az hogy szerintem azt hiszi divat, csak mert van aki Rocker [És már pedig van olyan ismerősöm aki Rocker] az Idézem "A Rocker nem az aki úgy öltözik vagy olyat hallgat" annak úgy kell születni, ha meg irritál menj és keres más barátokat, és Tiltsd le a hozzáférést másoknak a telefonodon, én sem mutogatom a zeném, hogy mit csinálok, hogy öltözök, mert senkit nem érdekel, ez szerintem nem barátság, csak irigység,

2016. febr. 6. 14:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, szerelmesnek biztos nem szerelmes belém, egyébként én leszbikus vagyok, és még azt csodálom, hogy ezt nem vette át... A masik meg hogy olyan akar lenni mint én, azt sem hiszem, mert sokszor elég lekezelően es lenézően bánik velem... Ez meg a másik dolog ami nagyon tud idegesiteni
2016. febr. 6. 14:41
 3/4 anonim válasza:
Tanács:Keress más barátot, mert szerintem nem kell kb 2 hónap és mindent el lop tőled [személyileg] az ilyenek nem barátok, csak azért vannak veled (Szerintem) hogy legyen mit nézni és utánozni és másolni, ha kell még segítség írj nyugodtan Privátban :)
2016. febr. 6. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Úgy gondolom ha sikerült elfogadnod hogy leszbikus is vagy, akkor nem eshet nehezedre az hogy a barátnődet is elfogadd.

A barátnőd így próbálja kifejezni a szeretetét irántad, imád, felnéz rád, téged tekint példaképének, olyan akar lenni mint te vagy. Nincs kizárva az sem hogy szerelmes beléd, a szerelem megnyilvánulásának egyik jele az utánzás. Úgy gondolom nem ártana kipuhatolni, vagyis csak nyomulj rá, természetesen ha látsz fantáziát benne és szívesen elképzelnél vele egy kapcsolatot.

Amennyiben csak barátok szeretnéd hogy maradjatok, akkor vagy fogadd el, vagy értesd meg vele hogy nincs miért utánozzon, mert mindenki egyedi kell legyen, és te úgy szereted ahogy van, és nem feltétlen jó az hogy leutánozza a te stílusodat.

Viszont semmiképp ne kezeld ezt ellened irányuló tevékenységnek, ő csak szimplán keresi a stílusát, helyét, és a legjobb barátnőjétől próbál lopni valamit.

Üdvözlettel,

Anonim Pszichológus

2016. febr. 6. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!