Miért utánoz ennyire a legjobb barátnőm?
a Tipp:Azt akarja hogy észrevedd, VAGY azt akarja hogy olyan legyen mint te [amit nem hiszek] VAGY (És ezt nem Rasszizmusból mondom) Szerelmes beléd és azt akarja hogy kedveld
a véleményem meg az hogy szerintem azt hiszi divat, csak mert van aki Rocker [És már pedig van olyan ismerősöm aki Rocker] az Idézem "A Rocker nem az aki úgy öltözik vagy olyat hallgat" annak úgy kell születni, ha meg irritál menj és keres más barátokat, és Tiltsd le a hozzáférést másoknak a telefonodon, én sem mutogatom a zeném, hogy mit csinálok, hogy öltözök, mert senkit nem érdekel, ez szerintem nem barátság, csak irigység,
Kedves kérdező!
Úgy gondolom ha sikerült elfogadnod hogy leszbikus is vagy, akkor nem eshet nehezedre az hogy a barátnődet is elfogadd.
A barátnőd így próbálja kifejezni a szeretetét irántad, imád, felnéz rád, téged tekint példaképének, olyan akar lenni mint te vagy. Nincs kizárva az sem hogy szerelmes beléd, a szerelem megnyilvánulásának egyik jele az utánzás. Úgy gondolom nem ártana kipuhatolni, vagyis csak nyomulj rá, természetesen ha látsz fantáziát benne és szívesen elképzelnél vele egy kapcsolatot.
Amennyiben csak barátok szeretnéd hogy maradjatok, akkor vagy fogadd el, vagy értesd meg vele hogy nincs miért utánozzon, mert mindenki egyedi kell legyen, és te úgy szereted ahogy van, és nem feltétlen jó az hogy leutánozza a te stílusodat.
Viszont semmiképp ne kezeld ezt ellened irányuló tevékenységnek, ő csak szimplán keresi a stílusát, helyét, és a legjobb barátnőjétől próbál lopni valamit.
Üdvözlettel,
Anonim Pszichológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!