Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet velem a baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a baj?

Figyelt kérdés
Nagyon sokáig egyedül voltam. Magányos farkas. Nem igazán tudtam megélni a férfiasságom. Nem volt hozzá egy "segítő" egy nő személyében. Nagyon erősen akartam a szerelmet. Akkorákat estem pofára mint a huzat. Majd átfordult bennem valami és nem érdekelt tovább. Nem hajtottam a szerelmet. Most pedig már el sem tudom képzelni hogy az legyek. Nem menne illetve a gondolatától is kiráz a hideg. Lazán kezdtem kezelni. Megismerkedtem kér nővel is. Az egyik szintén laza kapcsolatot szeretne velem mint amivel én is beérném. A másikkal szintén lefeküdtem de ő érez is irántam. Azzal is bizonyította hogy kidobtam az ajtón visszamászott az ablakon... Mind a kettő ragaszkodik hozzám. Aki érez irántam az aztán elég erősen. Megkaptam amire vágytam. Megélhetem a férfiasságom mégsincs önbizalmam tőle és magabiztosságom. Mi lehet a baj hogy ezek sem hozták meg ezt nekem? Mit kéne tennem hogy Hogy ezek meglegyenek?
jún. 13. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:
19%
Valószínűleg nem elég jó csaj a szemedben és ez a baj. A férfiak csak a jó nőkbe lesznek szerelmesek.
jún. 13. 14:53
 2/5 A kérdező kommentje:
De kettő is van. Ennek szerintem egy normál helyzetben tolni kéne fel egy férfinak az egoját önbecsülését önbizalmát
jún. 13. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Tudni akarod miért nincs önbizalmad a nők által? Elárulom....

Azért mert az önbizalom belülről fakad!

Azért ÖNbizalom a neve, azért van különbség bizalom és ÖNbizalom között.

Először szeresd, becsüld önmagad és akkor majd másképp állsz mindenhez/mindenkihez.

jún. 13. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Végre valaki leírta. 3#-asnak zöld pacsi!

Nagyon sokan félreértik az önbizalmat. Azt hiszik, egy visszahúzódó ember nem lehet biztos magában. Vagy hogy majomkodni kell hozzá társaság középpontjában. Vagy hogy legyen nőd es akkor majd biztos eléred a magabiztosságot. Nem, nem és nem!

A magabiztosság egyetlen dolgot jelent: belső állapot, amiben elfogadod, szereted önmagad, tudod mit szeretnél és azért teszel is. Semmi többet.

jún. 13. 16:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon egyetértek a hármassal és a négyessel is. Akik pofára ejtettek, elvették minden önbizalmadat, te pedig szépen lassan meggyőzted magad, hogy te nem lehetsz szerelmes, te nem lehetsz boldog, hogy te egy értékelhetetlen ember vagy. Pedig ez nem így van! Nagyon, de nagyon nehéz ezt visszafordítani. Szakembert tudnék javasolni, és terápiákat, hogyan szeresd meg önmagad. Szükséged lenne egy olyan társra majd aki nemcsak türelmes melletted, hanem mindenben támogat és segít.
jún. 13. 16:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!