Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Olyan fiuval ismerkedek aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan fiuval ismerkedek aki bortonben volt es alvilagi az egesz csaladja, ha szeretni fog ugye szepen fog velem banni?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszett ahogy beszel, a stilusa, a kisugarzasa. Viszont az nem tetszik hogy

olyan fiu hogy mindenki fel tole, az egesz csaladja alvilagi nagy eletu, mar aki szabad es nincs bortonben. O is volt bortonben es még csak 21 eves. A testvere is volt es szinte mindenki.

Dolgozik amugy, e teren minden rendben.

De azert elgondolkodtam mit is akarok en tole. Mi lesz ha ujra bortonbe kerul evekre?

Vagy mi lesz ha annak ellenere hogy szeret, rosszul fog velem banni de felni fogok elhagyni?

2024. jún. 10. 12:57
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az olyan elethez szokva ami neki van es szerintem nem lennek egy szelid lany mellette aki nem szol semmiert neki. Mar volt vitank de amugy elegge nyugodt termeszetu velem es nem sertegetett meg semmi.
2024. jún. 10. 12:59
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Az ilyenek ott húznak le ahol tudnak. Lehet befog majd szállítónak vagy lopni, vagy bármi, de csak a 2 szép szemedért hogy penzt se viszel hozzájuk nem fog sokáig megtartani az biztos. Max felcsinál direkt. Ezek általában felcsinálják a magyarnőket aztán dobják.
2024. jún. 10. 13:00
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem lopnak, direkt irtam hogy dolgozo emberek.

De en ezt nem tudom elkepzelni hogy ahogy irtad "befog", az Anyja is nagyon normalis o se volt soha befogva pedig az Apja ennek a fiunak nagyon nagy bunozo.

2024. jún. 10. 13:04
 4/12 anonim ***** válasza:
45%
Akkor dílerkednek. Nem mindegy?
2024. jún. 10. 13:06
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem dílerkednek.

Nincsen tele pénzzel, dolgozo emberek. Mégcsak milliós autójuk sincs. Nem csinálnak semmi ilyesmit. De a kérdés nem is erről szólt.

2024. jún. 10. 13:08
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

Minden bizonnyal a magyar börtönök elterelés módszere nagyon nagy hatásfokkal működik, tehát aki bemegy, az teljesen más emberként jön ki. Normális, lojális, kedves, megértő lesz, az agresszivitást teljes mértékben kinevelik belőlük, ezek az emberek általában soha nem térnek vissza az előző életmódjukhoz, és azon vannak, hogy az állam és a nemzet mintaemberei legyenek.

Csak hülyülök kérdező, trollkodok, ugyanúgy ahogyan te is. 😂😂😂

2024. jún. 10. 13:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél már naiv kérdező. Az ilyenek mindig is okoskodni fognak plusz pénzekben. Általában a nők is gyerekkortól már mások lehúzására vannak nevelve is.
2024. jún. 10. 13:21
 8/12 Laylah ***** válasza:
100%
Inkább azt kérdezd meg magadtól, mit tesz majd, ha már nem szeret?
2024. jún. 10. 13:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez volt a legjobb aki akadt?

Ha már előre látod a problémákat

mit segít azon megkérdezni, hogy behunyjad e a szemed az égő házban?

2024. jún. 10. 14:38
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát én titkolnám h 1 sittes köcsögök vagyok meg nem ezzel a dumával csajoznék. Az h elmondta vagy ezért van mert már az elejen aztakarja h tarts tőle vagy semmi ertelmes emberseg nincs benne ha ilyennel villog.

Kérdező neked kellene 1 ilyen férfi aki még ha normálisan bánik veled de szégyenkezni kell miatta? 2 a 8 as jól leirta, mit tesz veled ha nem szeret már? Sok ember szerelembe mézes mazos utána meg nővérem időzítés stb

2024. jún. 10. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!